AEK: «Παρακολούθησε τον Παπανικολάου στο παιχνίδι της Ρακόφ με τη Λέγκια Βαρσοβίας»

Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Γιάννη Παπανικολάου και άνθρωπος των «κιτρινόμαυρων» είδε από κοντά τον ποδοσφαιριστή στην εκτός έδρας ήττα της Ρακόφ από τη Λέγκια Βαρσοβίας.

Δημοσιεύματα από την Πολωνία, αναφέρουν ότι η ΑΕΚ εξετάζει την περίπτωση του Γιάννη Παπανικολάου της Ρακόφ. Ο άνθρωπος της «Ένωσης» παρακολούθησε από κοντά το παιχνίδι της Ρακόφ με τη Λέγκια Βαρσοβίας.

Η ομάδα του Έλληνα μεσοαμυντικού ηττήθηκε εκτός έδρας με 3-1 και ο 24χρονος αγωνίστηκε για 72 λεπτά ενώ δέχτηκε και κίτρινη κάρτα. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ΑΕΚ ασχολείται με την περίπτωση του, στο παρελθόν έχουν υπάρχει και άλλα δημοσιεύματα για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Το συμβόλαιο του Παπανικολάου ολοκληρώνεται το 2025 και ο παίκτης κοστολογείται στα 1,8 εκατομμύρια ευρώ. Ο Έλληνας διεθνής με την Εθνική ομάδα έχει φορέσει τη φανέλα του Πλατανία και του Πανιωνίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεαρός έκανε τα πρώτα του βήματα μέσα από της ακαδημίες της ΑΕΚ πριν μετακομίσε στα Χανιά για το αντίστοιχο τμήμα του Πλατανιά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.