Άρης: Θέλει να (απο)δείξει ότι είναι ζωντανός

Ο Άρης θέλει θετικό αποτέλεσμα σήμερα (2/4, 21:00) στο "Γ.Καραϊσκάκης" κόντρα στον Ολυμπιακό για το στόχο του ευρωπαϊκού εισιτηρίου, αλλά και για την αξιοπρέπειά του στη μάχη των πλέι οφ της Stoiximan Super League

Ο Άρης μπήκε στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ της Stoiximan Super League θέλοντας να κάνει δυναμικό ξεκίνημα, για να μειώσει με το “καλημέρα” τη βαθμολογική διαφορά από το γκρουπ των τεσσάρων πρωτοπόρων και να έχει μεγαλύτερο κίνητρο για τη συνέχεια. Ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα, όμως, η ψαλίδα αντί να κλείσει άνοιξε κι άλλο, οπότε είναι διαφορετικό πλέον το σκεπτικό για τη συνέχεια της διαδικασίας.

Βεβαίως, αυτό δεν σημαίνει ότι οι “κίτρινοι” βλέπουν τις ερχόμενες εννιά αγωνιστικές (μαζί με τη σημερινή) ως αγγαρεία. Υπάρχει ένας πολύ σημαντικός στόχος να διεκδικήσουν μέχρι το τέλος, που είναι το ευρωπαϊκό εισιτήριο που δίνει ακόμη και η πέμπτη θέση. Επιπλέον, υπάρχει το κύρος της ομάδας και η αξιοπρέπειά της, όπως και το μέλλον των ίδιων των παικτών, οι οποίοι ξέρουν ότι πρέπει να κάνουν ένα δυνατό φινάλε στη σεζόν για να έχουν καλύτερη τύχη την ερχόμενη περίοδο.

Τόσο στο σημερινό (2/4, 21:00) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης” για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ, λοιπόν, όσο και στα άλλα οκτώ ματς έως το τέλος της διαδικασίας, ο Άρης θέλει να (απο)δείξει ότι είναι ζωντανός! Για του λόγους το αληθές, αυτό είναι το πνεύμα της δήλωσης που έκανε αποκλειστικά στη NOVA ο προπονητής της ομάδας, Απόστολος Τερζής, απαντώντας στην ερώτηση, αν οι “κίτρινοι” έχουν κίνητρο για τη συνέχεια της σεζόν και ποιο είναι αυτό. Τόνισε χαρακτηριστικά: “Σίγουρα υπάρχει κίνητρο, γιατί προσπαθούμε για την ευρωπαϊκή συμμετοχή. Επιπλέον, μπορεί κάποιοι από τους παίκτες, που τελειώνει το συμβόλαιό τους, να θελήσουν να δείξουν κάτι καλύτερο τώρα στο τέλος της σεζόν, για να ανανεώσουν ή να πάνε σε άλλες ομάδες. Είναι και πολλοί, όμως, που έχουν συμβόλαιο με την ομάδα και την ερχόμενη σεζόν θα θέλουν να βρίσκονται στα ευρωπαϊκά παιχνίδια”.

Ο Βλαντιμίρ Νταρίντα, από την πλευρά του, μιλώντας στο ίδιο μήκος κύματος με τον προπονητή του, έκανε λόγο για την προσπάθεια που θα καταβάλουν οι “κίτρινοι'” να πάρουν τη νίκη σήμερα στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Είπε ο Τσέχος μέσος του Άρη αποκλειστικά στη NOVA: “Ήταν σκληρό που χάσαμε το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας για τα πλέι οφ, μπροστά στον κόσμο μας. Μεσολάβησαν, όμως, πολλές ημέρες λόγω της διακοπής. Δουλέψαμε πολύ σε αυτό το διάστημα και είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Πάμε να διεκδικήσουμε τη νίκη!”

Για διεκδίκηση των πιθανοτήτων, που έχει ο Άρης για τη νίκη σήμερα στην έδρα του Ολυμπιακού, μίλησε αποκλειστικά στη NOVA και ο Μπράντλεϊ Μαζικού. Ο διεθνής με το Κονγκό αριστερός οπισθοφύλακας των “κίτρινων” δήλωσε: “Σε κάθε παιχνίδι ξεκινάμε για τη νίκη. Ξέρουμε ότι η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό είναι δύσκολη. Θα διεκδικήσουμε, όμως, τις πιθανότητές μας για τη νίκη. Θα παλέψουμε για το θετικό αποτέλεσμα”.

Ο Απόστολος Τερζής δεν έχει και στο σημερινό παιχνίδι διαθέσιμους τους Λούκας Ρουπ και Μανού Γκαρθία, λόγω τραυματισμών. Ειδικά τον Γερμανό μέσο, είχε κατά νου ο προπονητής του Άρη ότι θα μπορούσε ίσως να τον υπολογίζει, όμως, αυτός υποτροπίασε σε ό,τι αφορά στον τραυματισμό του στους οπίσθιους μηριαίους και θα μείνει καιρό ακόμη εκτός δράσης.

Ο Έλληνας τεχνικός των “κίτρινων”, λοιπόν, πήρε στην αποστολή τους εξής παίκτες: Cuesta, Σιαμπάνη, Fabiano Leismann, Brabec, Iturbe, Mateo Garcia, Darida, Kamara, Luis Palma, Camacho, Doukoure, Gray, Peersman, Dabo, Mazikou, Odubajo, Etebo, Nkoulou, M’Bakata, Χριστοδουλόπουλο. Εκτός από τους Ρουπ και Γκαρθία, δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για λόγους τακτικής και οι Χαΐροβιτς, Μαρμαρίδης, Σγούρος, Παναγίδης, Χατζηιωάννου, Τανούλης και Καρακασίδης.

Η πιθανή βασική ενδεκάδα, με την οποία αναμένεται να ξεκινήσει ο Άρης σήμερα στον Πειραιά, σε σχηματισμό 4-3-3, είναι με τον Κουέστα στην εστία, τον Εμπακατά δεξιά στην άμυνα και τον Πίρσμαν αριστερά, τους Φαμπιάνο και Μπράμπετς κεντρικό αμυντικό δίδυμο, τον Ετέμπο αμυντικό μέσο, τους Νταρίντα και Πάλμα δημιουργικούς μέσους, τους Ιτούρμπε και Ματέο Γκαρσία στις πτέρυγες και τον Γκρέι στην κορυφή της επίθεσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.