ΠΑΟΚ: Πανέτοιμος για τη σύγκρουση των “Δικεφάλων”

Με τρεις απουσίες ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του "Δικεφάλου" του βορρά

Με προπόνηση που ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 19:30 στο γήπεδο της Τούμπας, ολοκληρώθηκε το αμιγώς αγωνιστικό μέρος της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ εν όψει της αυριανής – εντός έδρας – αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕΚ, για τη αγωνιστική των Play Off της Stoiximan Super League (19:30, Γήπεδο ).

Όπως αναφέρει σχετικά η ΠΑΕ: “Ώρα για επιστροφή στην αγωνιστική δράση, ώρα για ντέρμπι στην Τούμπα. Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ για την αγωνιστική των Play Offs της Stoiximan Super League 2022-23.

H τελευταία προπόνηση της ομάδας διεξήχθη στην Τούμπα και ήταν αφιερωμένη στο τακτικό κομμάτι, ενώ έγινε και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Οι Ίβαν Νάσμπεργκ και Γιάσμιν Κούρτιτς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Τόμας Κεντζιόρα έκανε θεραπεία. Εκτός προπόνησης έμεινε κι ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ , ο οποίος βρίσκεται στο εξωτερικό με ειδική άδεια για προσωπική του υπόθεση.

Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θα διανυκτερεύσουν στο Makedonia Palace και η αποστολή θα ανακοινωθεί την Κυριακή (02.04), λίγο πριν την αναχώρηση για το γήπεδο“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.