ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ 0-1 : Μαντινάδα στην Παμβώτιδα… (hls)

Με καλύτερο αγωνιστικό πλάνο, πιο προσεκτικός αμυντικά και αποτελεσματικός ο ΟΦΗ νίκησε 1-0 στα Γιάννινα με γκολ του Λάρσον (20'), βάζοντας πλώρη για την κορυφή των πλέϊ-άουτ

Σε σχήμα 4-3-3 ξεκίνησε ο ΠΑΣ του Θανάση Στάϊκου με τον Τσιντώτα κάτω από τα γκολπόστ και τους Πήλιο, Σόρια, Εραμούσπε και Μπορνταγκαράϊ μπροστά του. Στη μεσαία γραμμή οι Ίκερ Μπιλμπάο, Τζίνο, Ριένστρα και στη γραμμή κρούσης τους Παμπλίδη, Μορέϊρα δίπλα στον Μπάλαν

Με επιθετικό δόγμα παρέταξε τον ΟΦΗ ο Λιθουανός Νταμπράουσκας έχοντας τους Βούρο, Πασαλίδη και Διαμαντή μπροστά από τον γκολκίπερ Μανδά.
Στη μεσαία γραμμή οι Λάρσον, Θοράρινσον στις πτέρυγες και οι Μπάκιτς, Λουίς Περέα στον κάθετο άξονα ενώ σε πιο προωθημένους ρόλους ξεκίνησαν οι Τσιλιανίδης, Νέϊρα και Ντίκο.
Πιο συγκροτημένοι και συγκεντρωμένοι οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να επιβάλλουν το ρυθμό τους στο ξεκίνημα του ματς, κατορθώνοντας να προηγηθούν με γκολ του Λάρσον στο 20ο λεπτό. Ο ΠΑΣ προσπάθησε να αντιδράσει αλλά δεν είχε πολλές εναλλακτικές επιλογές απέναντι σε μια καλή άμυνα.
Στο 33ο λεπτό ο Πήλιος από καλή θέση αστόχησε για να πάνε οι ομάδες στα αποδυτήρια χωρίς κάτι άλλο αξιοσημείωτο.
Στην επανάληψη, ο ΠΑΣ είχε μια φλύαρη υπεροχή που “απέκτησε” ένταση και ρυθμό μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού. Στο 68′ ο Εραμούσπε έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι ενώ στη συνέχεια, ανεβαίνοντας ψηλά στο χώρο, περιόρισε τους φιλοξενούμενους σε έναν πιο παθητικό ρόλο δίχως όμως να μπορεί εύκολα να φτάσει στην άμεση απειλή με τους κεντρικούς αμυντικούς των φιλοξενούμενων να διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο σε όλο αυτό!

Δίχως νίκη ο “Άγιαξ” της Ηπείρου για 10ο συνεχόμενο ματς στο πρωτάθλημα ενώ η ομάδα της Κρήτης με την 5η της εκτός έδρας , μπορεί πλέον να σκέφτεται ακόμα και την κορυφή των πλέϊ-άουτ!

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάϊκος)
Τσιντώτας, Πήλιος, Εραμούσπε, Μπορνταγκαράϊ, Σόρια, Τζίνο, Ίκερ Μπιλμπάο (81′ Σταματελόπουλος), Ριένστρα (46′ Νίνης), Παμλίδης (57′ Ροσέρο), Μορέϊρα, Μπάλαν

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μανδάς, Βούρος, Διαμαντής, Πασαλίδης, Λάρσον, Περέα, Μπάκιτς, Θοράρινσον, Τσιλιανίδης (46′ Ντιουσέ), Νέιρα (68′ Τοράλ), Ντίκο (68′ Λουίς Φελίπε).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.