Άρης: Επέστρεψε ο Μπράμπετς, αναμένονται τέσσερις

Με τον Γιακούμπ Μπράμπετς παρόντα έγινε η σημερινή (30/3) προπόνηση των παικτών του Άρη, καθώς επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με την Εθνική Τσεχίας, ενώ αναμένονται άλλοι τέσσερις διεθνείς

Παρών δήλωσε ο Γιακούμπ Μπράμπετς στη σημερινή (30/3) προπόνηση των παικτών του Άρη. Ο Τσέχος κεντρικός αμυντικός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα της πατρίδας του και επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη. Αντιθέτως, άλλοι τέσσερις διεθνείς των “κίτρινων”, οι Λουίς Πάλμα, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Νικολάς Ενκουλού και Μπράντλεϊ Μαζικού αναμένονται σταδιακά να επιστρέψουν μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής (31/3).

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Άρης για τη σημερινή προπόνηση της ομάδας:

“Στο Κλεάνθης Βικελίδης προπονήθηκαν το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραïσκάκης» (02/04, 21:00), στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Το σημερινό πρόγραμμα, στο οποίο συμμετείχε ο Γιακούμπ Μπράμπετς, περιλάμβανε ενεργοποίηση, τακτική και παιχνίδι μικρού χώρου.

Οι Λουίς Πάλμα, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Νικολάς Ενκουλού και Μπράντλεϊ Μαζικού, που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους, αναμένεται να επιστρέψουν σταδιακά μέχρι αύριο το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη.

Αύριο, Παρασκευή, η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.