Μανωλάς: “Μία ταχύτητα πάνω από τις άλλες ομάδες η ΑΕΚ”

Ο Στέλιος Μανωλάς μίλησε για την ΑΕΚ και την πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα, τη μάχη στα πλέι οφ, αλλά και τον Ντομαγκόι Βίντα.

Ως μια αξιόμαχη ομάδα χαρακτήρισε την ΑΕΚ ο Στέλιος Μανωλάς, με τον παλαίμαχο άσο της Ένωσης να μιλάει στον ΣΠΟΡ FM για το ελληνικό πρωτάθλημα και την πορεία των “κιτρινόμαυρων“.

«Είναι πολύ σημαντική η χρονιά φέτος για την ΑΕΚ γιατί μετά από αρκετά χρόνια έφτιαξε μια αξιόμαχη ομάδα και αυτό το συνδύασε με την επιστροφή στο γήπεδο. Επειδή είμαι κι εγώ κάθε μέρα στη Φιλαδέλφεια βλέπω τον κόσμο χαρούμενο και τις μέρες των αγώνων να έρχονται 35.000 άνθρωποι» ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια σχολίασε την παρουσία του Ντομαγκόι Βίντα: «Είναι ένας έμπειρος παίκτης. Να πούμε ότι δεν έπαιξε καθόλου στο Μουντιάλ . Μην τον κρίνουμε από τα τελευταία παιχνίδια. Έχει κάνει μια κοιλιά μπορεί τώρα να μπει και να είναι ο κορυφαίος».

Μιλώντας για την πορεία της ΑΕΚ φέτος τόνισε: «Η ΑΕΚ φέτος, κατά τη γνώμη μου, έδειξε μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος  ότι είναι μια ταχύτητα πάνω από τις άλλες ομάδες. Αυτό οφείλεται στον προπονητή. Έχει φτιάξει ένα πολύ καλό σύνολο και δουλεύει πολύ. Το ποδόσφαιρο έχει τέσσερις φάσεις, άμυνα-επίθεση και τα transition αμυντικά-επιθετικά. Η ΑΕΚ δουλεύει τις δύο φάσεις του transition σε πολύ υψηλό επίπεδο. Μπορεί ένας παίκτης της ΑΕΚ και ένας πχ του Παναθηναϊκού να κάνουν 12χλμ μέσα στον αγώνα όμως ο παίκτης της άλλης ομάδας θα έχει κάνει 2χλμ σπριντ ενώ ο παίκτης της ΑΕΚ θα έχει κάνει 3χλμ. Αυτό έχει πολύ μεγάλες επιβαρύνσεις και είναι κάτι που ο προπονητής πρέπει να το δει στα συνεχόμενα παιχνίδια που έρχονται. Σε νορμάλ παιχνίδια στο 75-80 αρχίζουν οι κράμπες. Δεν έχουν λύσει αυτό το πρόβλημα. Εμφανίζεται η κούραση. Αν δείτε τα και τα χιλιόμετρα πάντα είναι λιγότερα στο δεύτερο από το πρώτο. Αυτό είναι το κομμάτι που πρέπει να δουν. Πάντως για εμένα η ΑΕΚ φέτος έδειξε κάτι ξεχωριστό από τις άλλες ομάδες. Επιτρέψτε μου να το πω. Πέρσι έβλεπα ότι δεν έχει καλή φυσική κατάσταση. Φέτος όμως βλέπω μια ομάδα αξιόμαχη. Δεν έχει τους παίκτες προσωπικότητες, τα μεγάλα ονόματα, όμως είναι ένα σύνολο πάρα πολύ καλό που μπαίνει στο γήπεδο για να κερδίσει. Αυτό έχω δει έως τώρα και είναι πολύ καλό που συνδυάστηκε με την επιστροφή στη Φιλαδέλφεια».

Κλείνοντας σχολίασε τα πλέι οφ: «Τώρα στα πλέι οφ δυστυχώς πάλι η διαιτησία κερδίζει τις εντυπώσεις ενώ δεν θα έπρεπε γιατί είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια. Είναι τέσσερις ομάδες που έχουν πιθανότητες να πάρουν τον τίτλο και έχουν τέσσερις πολύ καλούς προπονητές. Εύχομαι να τελειώσει νορμάλ και να το πάρει ο καλύτερος και αυτός να είναι η ΑΕΚ. Ειλικρινά η ΑΕΚ παρουσίασε κάτι ξεχωριστό από τις άλλες ομάδες. Ήταν μια ταχύτητα παραπάνω».  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.