Ολυμπιακός: Η σκέψη του Μίτσελ στους διεθνείς!

Η προσοχή του προπονητή του Ολυμπιακού, Μίτσελ στρέφεται στην ομαλή επιστροφή των διεθνών από τα καθήκοντα τους με τις Εθνικές ομάδες εν όψει συνέχειας των πλέι - οφ της Stoiximan Super League.

Η ποδοσφαιρική δράση στα ελληνικά γήπεδα έχει σταματήσει λόγω των προκριματικών του EURO2024. Ο Ολυμπιακός διανύει περιόδο φορμαρίσματος και ο Μίτσελ, ο οποίος στηρίχθηκε στην ατομική ποιότητα των ποδοσφαιριστών των «ερυθρόλευκων» οδήγησε την ομάδα τρεις βαθμούς μακρία από την κορυφή.

Η διακοπή για τις Εθνικές θα βοηθήσει τους παίκτες του Ολυμπιακού να ξεκουραστούν εν όψει της συνέχειας για τη «μάχη» του τίτλου. Όμως ο Ισπανός τεχνικός ανησυχεί για την κατάσταση, στην οποία θα επιστρέψουν οι 11 διεθνείς.

Οι ποδοσφαιριστές που απουσιάζουν από του Ρέντη είναι βασικά «γρανάζια» του συλλόγου, ο λόγος για τους Χάμες Ροντρίγκες, Ιν Μπεόμ Χουάνγκ, Ντιαντιέ Σαμασέκου, Σεντρίκ Μπακαμπού, Κώστας Φορτούνης, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Γιώργος Μασούρας, Παναγιώτης Ρέτσος, Γκάρι Ροντρίγκες, Ζούμερ Μπουτούτσι και Αλγκασίμ Μπα.

Εκτός από τους προαναφερθέντες ο Μίτσελ περιμένει την επιστροφή του Εμβιλά. Ο 32χρονος Γάλλος είναι τραυματίας και η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους αναμένεται μέσα στο επόμενο διάστημα. Οι παίκτες που απουσιάζουν από τις προπονήσεις του Ολυμπιακού θα επιστρέψουν στη διάθεση του Μίτσελ σε δύο γκρουπ αρχικά την Τετάρτη (29/03) και οι υπόλοιποι την Πέμπτη (30/03).

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός την Κυριακή (02/04, MC Novasports.gr) στις 21:00 υποδέχεται εντός έδρας τον Άρη για την 2η αγωνιστική των πλέι – οφ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.