Άρης: Επιμένει ο Προσινέτσκι, επιμένουν κι οι “Κίτρινοι” (pic)

Με δηλώσεις του στην Κροατία ο 54χρονος τεχνικός επιμένει για την προοπτική συνεργασίας με τους "Κίτρινους"

Τί κι αν χθες ο Άρης διέψευσε τις επαφές με τον Ρόμπερτ Προσινέτσκι για τη θέση του προπονητή; Ο Κροάτης τεχνικός επανήλθε σήμερα με δηλώσεις του σε ΜΜΕ της πατρίδας του υποστηρίζοντας ακριβώς το αντίθετο.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην ιστοσελίδα “sportklub.n1info.hr” και σε ερώτηση για το αν υπήρξαν επαφές με τους ανθρώπους των “Κιτρίνων” επιβεβαίωσε πως βρέθηκε στην Ελλάδα και μετείχε σε συζητήσεις ωστόσο – αρχικά – δεν ήθελε να πει κάτι αλλά στη συνέχεια αναθεώρησε αναφέροντας τα εξής: «Με κάποιον τρόπο οι δημοσιογράφοι το ανακάλυψαν, αν και θα ήταν καλύτερο να μη γινόταν γνωστό. Είμαι διαθέσιμος προπονητής κι είναι μια κατάσταση η οποία με ανησυχεί και δε με κάνει να νιώθω άνετα».

Και συνέχισε: «Οπότε, μιλάω με διάφορα κλαμπ, κάτι θα προχωρήσει και κάτι άλλο όχι. Περιμένω την απάντησή τους. Σε τέτοιες διαπραγματεύσεις υπάρχει και η πιθανότητα της συμφωνίας αλλά κι αυτή της διαφωνίας. Η προοπτική είναι να αναλάβω από το καλοκαίρι του 2023», σημείωσε πάντα σε συνάρτηση με τον Άρη, με τον συντάκτη του άρθρου να συμπληρώνει πως προσκλήθηκε από τον συμπατριώτη του και τεχνικό διευθυντή των “Κιτρίνων”, Ρόμπερτ Παλίκουτσα.

Στο άκουσμα αυτών των δηλώσεων η ΠΑΕ Άρης επανέλαβε πως “δεν υφίσταται θέμα Προσινέτσκι” ενώ όπως σημειώνουν οι άνθρωποι της ομάδας, ο Κροάτης τεχνικός διευθυντής του μετέφερε πως “η ομάδα δε βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή καθώς έχει προπονητή“, στο πλαίσιο ενός…. καφέ που ήπιαν δύο φίλοι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.