ΠΑΟΚ: Φάκελος “Ντάντας”, η πρώτη επαφή

Ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον "Δικέφαλο" και την πορτογαλική ομάδα στην οποία ανήκει ο 23χρονος διεθνής Πορτογάλος μέσος

Η περίπτωση του Τιάγκο Ντάντας είναι μία από τις προτεραιότητες που απασχολούν τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ κι επιθυμούν να την ολοκληρώσουν πριν από το πέρας της τρέχουσας σεζόν.

Ο 23χρονος διεθνής μέσος αγωνίζεται στον “Δικέφαλο” ως δανεικός από την Μπενφίκα από τον περασμένο Αύγουστο με τη συμφωνία των δύο πλευρών να είναι μονοετής αλλά με οικονομικούς όρους που δημιουργούν προοπτική παραμονής και μετά το τέλος αυτής εφόσον οι άνθρωποι του “Δικεφάλου” μείνουν ικανοποιημένοι από την προσφορά του.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις ρήτρες που τοποθετήθηκαν, ο ΠΑΟΚ μπορεί να τον διατηρήσει στις τάξεις του πληρώνοντας το ποσό των τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή ή το ποσό των επτά εκατομμυρίων ευρώ για το 100%. Ως τώρα ο βραχύσωμος χαφ μετράει 1786 λεπτά συμμετοχής σε 29 αγώνες έχοντας αφήσει απολύτως ικανοποιημένους τους ανθρώπους της τεχνικής ηγεσίας και φυσικά του Ράζβαν Λουτσέσκου ο οποίος κι εισηγήθηκε την παραμονή του.

Εκμεταλλευόμενος τη διακοπή της αγωνιστικής δράσης των Πρωταθλημάτων για τα προκριματικά του Euro2024, ο Ζοζέ Μπότο βρέθηκε στην πατριδά του κι εκκίνησε τις συνομιλίες με τους ανθρώπους της ομάδας της Λισαβόνας για τον διεθνή χαφ. Ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής του “Δικεφάλου” έβαλε στις συζητήσεις και μια άλλη παράμετρο, ζητώντας να εξεταστεί εκ νέου το ενδεχόμενο νέου δανεισμού με οικονομικούς όρους που αφήνουν ικανοποιημένες όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.

Δε χωρά αμφιβολία πως το σπουδαίο κι άκρως σημαντικό παρελθόν του κ. Μπότο στην Μπενφίκα δημιουργεί άλλες προϋποθέσεις και δεδομένα στις επαφές των δύο πλευρών χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως οι συμπατριώτες του είναι διατεθειμένοι να αποκλίνουν σημαντικά από τις αρχικές τους θέσεις ή να θυσιάσουν το συμφέρον της ομάδας τους για οποιονδήποτε λόγο. Οι διαπραγματεύσεις, όπως αναμενόταν είναι σκληρές και θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.