ΠΑΟΚ: Οι συζητήσεις Μπότο με Μπενφίκα για τον Ντάντας

Σε πρώτο επίπεδο ενδιαφέροντος στον ΠΑΟΚ και το θέμα του Ντάντας που είναι δανεικός από την Μπενφίκα

Ο Ντάντας είναι δανεικός από την Μπενφίκα στον ΠΑΟΚ και προφανώς είναι μία σεζόν στην οποία ο Πορτογάλος είναι σημαντικός παίκτης για τον Δικέφαλο.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να συνεχίσει τη συνεργασία μαζί του και για αυτό έχει ανοίξει το θέμα στις συζητήσεις που κάνει ο Μπότο, ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα. 

Η “O JOGO” αναφέρθηκε σε αυτό. Και, μεταξύ άλλων, η πορτογαλική εφημερίδα γράφει: “Δανεικός από την Μπενφίκα στον ΠΑΟΚ στην αρχή της σεζόν, ο Τιάγκο Ντάντας έπεισε τους υπεύθυνους του ελληνικού συλλόγου, που σκοπεύουν να εξασφαλίσουν τη παραμονή του. Έτσι, σύμφωνα με το O JOGO, ο Ζοσέ Μπότο, αθλητικός διευθυντής της ομάδας της Θεσσαλονίκης, βρίσκεται ήδη στη Λισαβόνα και θα συναντηθεί σύντομα με τους ηγέτες της Μπενφίκα προκειμένου να διαπραγματευτεί την παραμονή του στην Ελλάδα. Στη συμφωνία της Μπενφίκα με τον ΠΑΟΚ προβλεπόταν οψιόν αγοράς οκτώ εκατομμυρίων για το 100% της μεταγραφής ή τεσσάρων εκατομμυρίων για το 50%, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες που συγκέντρωσε η εφημερίδα μας, η ομάδα της Θεσσαλονίκης σκοπεύει να διαπραγματευτεί αυτά τα ποσά ή ενδεχομένως λόγω χαμηλότερης επενδυτικής ικανότητας, θα προσπαθήσει να δανειστεί ξανά από την Μπενφίκα τον Πορτογάλο διεθνή κάτω των 21 ετών”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.