Ολυμπιακός: Η αφιέρωση Κασάμι και το μόνιμο χαμόγελο! (vids)

Η σημασία της αφιέρωσης Κασάμι και το απαραίτητο "mentality" του Ελβετού!

O Παϊτίμ Κασάμι ήταν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον Νομό Μαγνησίας μετά την επιστροφή του στο ματς του Ολυμπιακού με τον Βόλο, η οποία δεν συνοδεύτηκε μόνο από καλή εμφάνιση, αλλά και από γκολ. Ο Ελβετός μέσος περιμένει εδώ και καιρό με υπομονή την ευκαιρία του. Η αλήθεια είναι πως όση καλή διάθεση και αν έχει ο Μίτσελ, οι θέσεις στον χώρο του κέντρου είναι “καπαρωμένες” από Εμβιλά και Χουάνγκ, με τον Σαμασέκου ν’ αποτελεί την πρώτη επιλογή ως PLAN B. Ο Κασάμι μπορεί ν’ αγωνιστεί και πιο μπροστά, ωστόσο κι εκεί το ρόστερ είναι φουλ με την παρουσία Χάμες, Φορτούνη και Μπιέλ. Οπότε ο Κασάμι γνώριζε πως ο δρόμος προς την αρχική ενδεκάδα θα ήταν δύσκολος γι’ αυτό είναι εφοδιασμένος με υπομονή. Ο 30χρονος μέσος θεωρείται ένας απ’ τους παίκτες – “οπαδούς” του Ολυμπιακού κι έτσι βοηθάει το σύνολο και με άλλους τρόπους.

“Στο πίσω μέρος του μυαλού μας ο τίτλος”

Μετά το φινάλε του ματς είπε μεταξύ άλλων: “Πρέπει να σκύψουμε τα κεφάλια και να είμαστε ταπεινοί, καθώς έχουμε ακόμα εννέα ματς. Κάθε παιχνίδι θα είναι τελικός για εμάς και πρέπει να δίνουμε τα πάντα γι’ αυτόν τον σύλλογο. Έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας τον τίτλο και πρέπει ν΄απαιτούμε περισσότερα ο ένας απ΄τον άλλο για τη συνέχεια. Κάθε ματς θα είναι σαν πόλεμος, γνωρίζουμε πως όλοι θα είναι εναντίον μας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να προσεγγίζουμε κάθε μας σαν τελικό”.

Ο Μίτσελ θέλει… 11 Κασάμι!

Αυτή ακριβώς η νοοτροπία αρέσει στον Μίτσελ και θέλει να διαπνέει τ’ αποδυτήρια του Ολυμπιακού. Ο Κασάμι με την παρουσία του στον Βόλο έδειξε στον Ισπανό, ο οποίος “πονοκεφαλιάζει” για την κατάσταση του Εμβιλά, πως μπορεί να υπολογίζει και σ΄εκείνον για τη συνέχεια. Καθώς έρχονται πολύ δύσκολα ματς για τον Ολυμπιακό σε αθλητικό, αλλά και σε πνευματικό επίπεδο, ο Ελβετός διαθέτει το mentality του “μαχητή”, το οποίο θα είναι πολύτιμο στη συνέχεια.

Αφιέρωση με νόημα

Ο Κασάμι αναφέρθηκε στην αφιέρωση του στον πανηγυρισμό του γκολ και είπε πως ήταν για έναν “φίλο”. Ο Ελβετός χαφ σχημάτισε με τα χέρια του τα γράμματα “Μ. Μ.” και η αφιέρωση ήταν για τον Μιλτιάδη Μαρινάκη, γιο του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη. Η σχέση του Μιλτιάδη Μαρινάκη με τον Κασάμι χαρακτηρίζεται από αλληλοεκτίμηση. Ο Ελβετός στηρίχθηκε αρκετά το τελευταίο δύσκολο -λόγω τραυματισμού, αποθεραπείας και αγωνιστικής ανομβρίας- διάστημα απ’ τον καλό του φίλο κι έτσι δεν τον ξέχασε όταν σκόραρε το πρώτο του γκολ μετά την επιστροφή του στον πειραϊκό σύλλογο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.