Βόλος – Ολυμπιακός 0-3: Ξεκίνησε με το “δεξί” στα πλέι οφ (vids)

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη στο Πανθεσσαλικό επί του Βόλου με 0-3, μπροστά σε 12.000 φίλους του. Σκόραραν Κασάμι, Μπακαμπού και Φορτούνης.

Ο Ολυμπιακός μπήκε ιδανικά στα πλέι οφ της Stoiximan Super League, επικρατώντας 0-3 του Βόλου στο “ερυθρόλευκο” Πανθεσσαλικό Στάδιο στο οποίο βρέθηκαν 12.000 φίλοι των Πειραιωτών. Σκόρερ οι Κασάμι (7′), Μπακαμπού (36′), Φορτούνης (81′).

Πως ξεκίνησαν

Για τον Βόλο ο Κλέιμαν ξεκλινησε κάτω από τα δοκάρια με τους Άλχο, Σιέλη, Εσκοβάλ και Σι στην άμυνα ενώ οι Τσοκάνης, Λούνα και Κάτσε στην τριάδα των χαφ. Ο Ντέλετιτς με τον Πιρές βρέθηκαν στα άκρα της επίθεσης με τον Οζέγκοβιτς στην κορυφή.

O Ολυμπιακός, παρατάχθηκε με τον Πασχαλάκη στα καρέ, τους Ρέαμπτσιουκ, Σωκράτη, Μπα και Ροντινέι στην τετράδα της άμυνας ενώ ο Ινμπόμ Χουάνγκ πήρε θέση δίπλα στον Κασάμι στη μεσαία γραμμή. Ο Φορτούνης με τον Κανός κινήθηκαν στα δύο άκρα ενώ ο Χάμες Ροντρίγκες επέστρεψε στην εντεκάδα, πίσω από τον Μπακαμπού.

Πίεση με “καρπούς” από νωρίς!

Ο Ολυμπιακός πίεσε από νωρίς στο ματς, αναζητώντας το πρώτο γκολ στην αναμέτρηση. Στο 4ο λεπτό η μπάλα πήγε πλασαριστά απ’ το κόρνερ του Φορτούνη προς τον Ροντινέι, ο Βραζιλιάνος σούταρε απευθείας, αλλά η μπάλα πέρασε εκτός στόχου! Το γκολ ήρθε στο 7′ για τον Ολυμπιακό. Ο Φορτούνης εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά, και ο Κασάμι εκμεταλλεύτηκε την αναστάτωση στη μικρή περιοχή του Βόλου και με άμεσο σουτ άνοιξε το σκορ! Ήταν το πρώτο γκολ του Κασάμι με τον Ολυμπιακό μετά από επτά χρόνια.

“Αυτοσκοπός” το δεύτερο γκολ!

Ο Ολυμπιακός δεν “στρογγυλοκάθισε” στο πρώτο γκολ και έβαλε στόχο το 0-2 για να “κλειδώσει” από νωρίς το ματς. Στο 25′ ο Παπασταθόπουλος έβγαλε ωραία μπαλιά στην περιοχή για τον Χάμες, ο Κολομβιανός κατέβασε την μπάλα και προσπάθησε να πασάρει παράλληλα, κόρνερ η μπάλα απ’ τον Κλέιμαν. Στο 31′ο Κασάμι γέμισε στ’ αριστερά της περιοχής για τον Κανός, εκείνος απευθείας πάσαρε για τον Φορτούνη στην καρδιά της περιοχής, αλλά ο Κάτσε την τελευταία στιγμή έκοψε τον Έλληνα μέσο!

Συνέχισε το σερί ο Μπακαμπού

Στο 36′ ο Ολυμπιακός έφτασε σε δεύτερο γκολ με σκόρερ το πρώτο του “βιολί”. Ο Μπακαμπού σκόραρε με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη από αριστερά. Ο Χάμες έπιασε την πρώτη κεφαλιά και ουσιαστικά σέρβιρε στον συμπαίκτη του για το 0-2!

Κατακόρυφη πτώση του ρυθμού

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός συνέχισε να ελέγχει τον ρυθμό, ωστόσο δεν παρουσίασε την ίδια επιθετικότητα όπως στα πρώτα λεπτά του ματς. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πέσει κατακόρυφα ο ρυθμός του ματς, αλλά και η παραγωγή φάσεων. Η πρώτη τελική του Ολυμπιακού ήρθε στο 70ο λεπτό με ένα μακρινό, αλλά άστοχο σουτ του Κασάμι. Στο 65′ Μασούρας και Γκάρι Ροντρίγκες πέρασαν στο ματς, στις θέσεις Κανός και Χάμες.

Τι γκολάρα έβαλε ο Φορτούνης!

Ο Κώστας Μπράτσος αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα στο 77ο λεπτό! Στο 78′ o Ντέλετιτς εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, ο Μπακαμπού έκανε την κεφαλιά προς τα πίσω, αλλά ο Πασχαλάκης μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα. Ο Κώστας Φορτούνης πέτυχε το τρίτο γκολ του Ολυμπιακού στο 81ο λεπτό, σκοράροντας με απευθείας εκτέλεση φάουλ από δύσκολη γωνία, από αριστέρα λίγο μπροστά απ’ το κόρνερ. Ο Έλληνας μέσος έφτασε τα τέσσερα γκολ στη σεζόν και λίγα λεπτά μετά αποχώρησε, δίνοντας τη θέση του στον Βαλμπουενά. Στο ματς πέρασε και ο Ελ Αραμπί στη θέση του Μπακαμπού. Στο 84′ ο Σωκράτης έδωσε τη θέση του στον Ντόη. Δύο λεπτά αργότερα ο Βαμπουενά εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά, ο Κασάμι έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ!

Στο 88′ ο Ροντινέι έβγαλε σέντρα από δεξιά, με την μπάλα εκτός γηπέδου. Ο Ελ Αραμπί έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα, αλλά η φάση δεν μέτρησε ποτέ.

Βόλος: Κλέιμαν – Άλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Σι – Τσοκάνης, Λούνα, Κάτσε (75′ Τάχατος) – Πιρές (86′ Καρτάλης), Ντέλετιτς, Οζέγκοβιτς

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης – Ροντινέι, Παπασταθόπουλος (84′ Ντόη), Μπα, Ρέαμπτσιουκ – Σαμασέκου, Κασάμι – Φορτούνης (82′ Ελ Αραμπί), Χάμες Ροντρίγκες (65′ Μασούρας), Κανός (65′ Γκάρι)- Μπακαμπού (82′ Βαλμπουενά).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.