ΑΕΚ: Αναζητά νίκη και αντίδραση (vids)

Η ΑΕΚ εκκινεί με ντέρμπι τα πλέι οφ της Super League και κόντρα στον Παναθηναϊκό αναζητά νίκη και αντίδραση μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στην "Αγιά Σοφιά".

Η χρονιά τώρα αρχίζει για την ΑΕΚ, τα σημαντικά ματς της σεζόντώρα μπαίνουν στη ζωή της. Η μάχη για τον τίτλο και την επιστροφή της Ένωσης στον θρόνο του ελληνικού ποδοσφαίρου αρχίζει το βράδυ της Κυριακής στο νέο της σπίτι, την “Αγιά Σοφιά” κόντρα στον Παναθηναϊκό που τελείωσε την κανονική περίοδο στο +2 από την ΑΕΚ.

Η ήττα από τον Ολυμπιακό και περισσότερο ο τρόπος με τον οποίο ήρθε πλήγωσε την ΑΕΚ, η οποία όμως όπως είπε και ο Αλμέιδα δεν έχει χρόνο ούτε για δικαιολογίες, ούτε και να… κλαίει τη μοίρα της για την πρώτη εντός έδρας απώλεια. Από τη στιγμή που έγινε η ανάλυση, οι “κιτρινόμαυροι” οφείλουν να βελτιώσουν την εικόνα τους, να διορθώσουν τα λάθη τους και να μπουν στο ματς με το ίδιο πάθος, αλλά καλύτερη πνευματική διαχείριση και συγκέντρωση στη διάρκεια του αγώνα.

Ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα που μαζί με τον Ατρόμητο δυσκόλεψαν περισσότερο από κάθε άλλον αντίπαλο στην “Αγιά Σοφιά” κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να ληφθεί υπόψη. Η ΑΕΚ εφόσον παρουσιαστεί όπως ξέρει και πρέπει δεν έχει να φοβηθεί το παραμικρό. Έχει ποιότητα ως ομάδα να κερδίσει κάθε αντίπαλο και αυτό δεν είναι… θεωρία, αλλά το έχει αποδείξει στην πράξη.

Σίγουρα θα υπάρχει επιπλέον πίεση, αλλά και σ’ αυτόν τον τομέα η ΑΕΚ έχει δείξει φέτος πως έχει τον τρόπο να ανταπεξέλθει και το ίδιο πρέπει να κάνει και με τον Παναθηναϊκό. Η ήττα από τον Ολυμπιακό ανήκει στο παρελθόν. Το παρόν φέρνει στο δρόμο τον Παναθηναϊκό και το μέλλον ακόμα εννέα παιχνίδια. Είναι σημαντικό το ντέρμπι και η εκκίνηση με νίκη στα πλέι οφ, αυτό θα επιδιώξει η ΑΕΚ όπως κάνει σε κάθε ματς και στην προσπάθειά της εννοείται πως θα έχει στο πλευρό της τον κόσμο της που θα της δώσει έξτρα ώθηση…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.