Ολυμπιακός: Η “δίψα” του Κασάμι και η επιστροφή του Χάμες

Το παιχνίδι με τον Βόλο στο Πανεθσσαλικό (19/03, 17.30, MC LIVE Novasports.gr) είναι υψίστης σημασίας για τον Ολυμπιακό. Κανείς δεν το υποτιμά στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο.

Ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στα φετινά πλέι οφ με το ταξίδι στον Βόλο (17.30, MC LIVE Novasports.gr), έχοντας στο πλευρό του τους φίλους του, όπως συνέβη και στο ματς της κανονικής διάρκειας τον περασμένο Ιανουάριο. Ο Μίτσελ έχει υπογραμμίσει τη σημασία του συγκεκριμένου ματς, για να δατηρηθεί το μομέντουμ μετά τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ στην “OPAP Arena”. Οι πρωταθλητές θέλουν να εκμεταλλευτούν το πρόγραμμα των πλέι οφ και να “ροκανίσουν” περαιτέρω τη διαφορά απ’ την κορυφή. Ο Ισπανός τεχνικός θέλει απ’ τους παίκτες του να έχουν το μυαλό τους μόνο στο δικό τους παιχνίδι και όχι τo ντέρμπι των πρωτοπόρων Παναθηναϊκού και ΑΕΚ στο σπίτι της “Ένωσης”.

Το παιχνίδι στον Βόλο θα αποτελέσει μια πρώτης τάξης ευκαιρία για τον Παϊτίμ Κασάμι. Ο Ελβετός περιμένει εδώ και καιρό αρκετά αγωνιστικά λεπτά για να δείξει την αγωνιστική του κατάσταση και έπρεπε να την πάρει απόντων των Εμβιλά και Χουάνγκ. Δίπλα στον Σαμασέκου, ο Κασάμι θέλει να δηλώσει εντός αγωνιστικού χώρου, πως είναι έτοιμος για περισσότερες ευκαιρίες, παρά τον υψηλό ανταγωνισμό στη συγκεκριμένη θέση. Ο Κασάμι έχει να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα απ’ τις 18 Ιανουαρίου και το ματς κυπέλλου με τον Άρη στο Φάληρο, ενώ έχει να ολοκληρώσει 90λεπτο απ’ τις 11 Ιανουαρίου και το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (επίσης για το κύπελλο).

Η επιστροφή του Χάμες στην ενδεκάδα είναι επίσης ένα στοιχείο που έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Ο Κολομβιανός μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω στον Ολυμπιακό στη διαδικασία των πλέι οφ, αν και οι “ερυθρόλευκοι” έδειξαν να μην πονοκεφαλιάζουν με την απουσία του τον τελευταίο μήνα. Η τελευταία του εμφάνιση ήταν στις 13 Φεβρουαρίου κόντρα στον Παναιτωλικό και πλέον μένει να δούμε θα “δέσει το γλυκό” με τον φορμαρισμένο Φορτούνη ή αν θα υπάρξει συνωστισμός στον άξονα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.