Μάγκνουσον: «Να τους κερδίσουμε και να διευρύνουμε το σερί ηττών τους ακόμη περισσότερο»

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον, μίλησε για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, στην OPAP Arena.

Ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού μεταξύ άλλων τόνισε πως οι “πράσινοι” δούλεψαν σκληρά, έτσι ώστε να καταλάβουν την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο και πως θέλουν να κερδίσουν την “Ένωση”, για να την αναγκάσουν στην δεύτερη σερί εντός έδρας ήττα.

Αναλυτικά:

Για το επερχόμενο ματς με την ΑΕΚ και τι περιμένει:

“Η ΑΕΚ ήταν το φαβορί για όλους στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, αλλά δείξαμε πως αυτό δεν ίσχυε. Δεν θα πω τίποτα γι’ αυτούς, γιατί γνωρίζω ότι έχουν μια πραγματικά καλή ομάδα, με πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές. Δυστυχώς γι’ αυτούς έχασαν εντός έδρας και γι’ αυτό νομίζω πως θα παρουσιαστούν πιο «θυμωμένοι» εναντίον μας. Είμαστε όμως έτοιμοι για μια τέτοια «μάχη». Ένας αγώνας μαζί τους σ’ ένα δύσκολο γήπεδο, η ατμόσφαιρα εκεί είναι έντονη, αλλά αυτό δεν θα μας σταματήσει για να τους κερδίσουμε και να διευρύνουμε το σερί ηττών τους ακόμη περισσότερο. Όπως είπα, η ΑΕΚ τερμάτισε δεύτερη στην κανονική περίοδο, αλλά έχουν μια εξαιρετική ομάδα που μπορεί να καταφέρει πολλά πράγματα”.

Για τα καλά στοιχεία που πρέπει να διατηρήσει ο Παναθηναϊκός στους αγώνες των play off:

“Πολλά πράγματα και νομίζω πως έχουμε τα πάντα αυτή τη στιγμή, για να τα πάρουμε μαζί μας στα play off. Όπως βλέπετε είμαστε πρώτοι στην κανονική περίοδο, κάτι που σημαίνει πως δουλέψαμε πολύ σκληρά για να βρεθούμε εκεί. Αλλά ξέρεις, τα play off, άκουσα για την περσινή χρονιά, όπου η ομάδα δεν τα πήγε καλά στην κανονική περίοδο, αλλά στα play off, ήμασταν μια από τις καλύτερες ομάδες, κερδίζοντας σχεδόν όλα τα παιχνίδια. Ελπίζω η ομάδα μας, ο Παναθηναϊκός, να είναι ομάδα των play off, των μεγάλων αγώνων. Γνωρίζω από τον εαυτό μου, ότι σαν ποδοσφαιριστής θέλεις να παίζεις στα μεγάλα παιχνίδια και να τα κερδίζεις. Είναι ένα καλό τεστ για εμάς και ευελπιστώ να κάνουμε το ίδιο όπως και πέρυσι στα play off”

Οι δηλώσεις έγιναν στην Cosmote tv.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.