Παναθηναϊκός: Επιστροφές και απουσίες με Ατρόμητο

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο (12/03, 19.00, NS Prime).

Ο Παναθηναϊκός θέλει να ολοκληρώσει ως πρωτοπόρος της βαθμολογίας της Stoiximan Super League την κανονική διάρκεια, ωστόσο αυτό θα συμβεί με συνδυασμό αποτελεσμάτων, καθώς για την ώρα βρίσκεται έναν βαθμό πίσω απ’ την ΑΕΚ που έχει πατήσει κορυφή και αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό. Το “τριφύλλι” θα δοκιμαστεί στην έδρα του Ατρόμητου (12/03, 19.00, NS Prime) και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή.

Εκτός έμεινε και ο Μπαρτ Σχένκεφελντ, καθώς θα εκτίσει ποινή καρτών, ενώ επιστρέφει στην αποστολή ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς, μετά από περίπου δύο βδομάδες και την θλάση την οποία είχε υποστεί. Μαζί με τον Σλοβένο επιστρέφει και ο Σάρλια που εξέτισε την ποινή του στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: 

Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Κώτσιρας, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Σάντσες, Πούχατς, Σάρλια, Μάγκνουσον, Πούγγουρας, Κουρμπέλης, Ρουμπέν, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κλεϊνχέισλερ, Μαντσίνι, Παλάσιος, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Καμπετσής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.