Μποροβήλος: «Υλοποιούμε το όραμα των Μπάκου και Καϋμενάκη»

Ο Γιώργος Μποροβήλος τόνισε πως όλοι στον Αστέρα Τρίπολης προσπαθούν να υλοποιήσουν το όραμα των Δημήτρη Μπάκου και Γιάννη Καϋμενάκη.ω

Ο πρόεδρος των Αρκάδων αναφέρθηκε στην ενασχόλησή του με τα διοικητικά, καθώς επίσης και στην πορεία της ομάδας τα τελευταία χρόνια. Επίσης, μίλησε για τη δημιουργία της γυναικείας ομάδας του Αστέρα Τρίπολης.

Αρχικά, ο Μποροβήλος δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό «Acrtion 24»: «Εγώ είχα την τύχη ο κύριος Μπάκος κι ο κύριος Καϋμενάκης να έρθουν στον τόπο μου και να δημιουργήσουν μια ομάδα εκ του μηδενός. Ήταν σε τοπικό επίπεδο. Την πήραν, θα λέγαμε, σαν μωρό και την έφτασαν να παίξει μέχρι και ευρωπαϊκά παιχνίδια. Πέρασε όλες τις κατηγορίες με την πρώτη χρονιά και είναι σήμερα στη μεγάλη κατηγορία. Στη Super League όπως λέγεται, στην οποία συμμετέχει εδώ και 16 συνεχόμενα χρόνια. Είναι μέσα στις τέσσερις ομάδες που συμμετέχουν ανελλιπώς στο πρωτάθλημα. Είναι ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ κι ο Αστέρας. Κάποιος που παρακολουθεί, πρέπει να καταλάβει ότι το επίτευγμα των κ.κ. Μπάκου και Καϋμενάκη είναι πάρα πολύ σημαντικό. Στον οργανισμό Αστέρας υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι, όμως, το όραμα αυτών των ανθρώπων το υλοποιούμε τα τελευταία χρόνια και πραγματικά είναι κάτι ξεχωριστό για τα ελληνικά δρώμενα της χώρας μας».

Στη συνέχει αναφέρθηκε στη γυναικεία ομάδα των Αρκάδων: «Από φέτος, ο Αστέρας δημιούργησε μια ομάδα που είναι στη Β’ κατηγορία. Προσδοκούμε, ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι την επόμενη σεζόν θα είμαστε στην κορυφαία κατηγορία, κάτι που θα είναι ξεχωριστό για την ομάδα μας γιατί θα έχουμε εκπροσώπηση και στο αντρικό και στο γυναικείο ποδόσφαιρο στην Α’ Εθνική».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.