Stoiximan Super League: Καρέλης και Τοράλ «αφηνιάζουν» στα εκτός έδρας παιχνίδια! (vids)

Οι δύο παίκτες σκοράρουν ακατάπαυστα στα εκτός έδρας παιχνίδια των ομάδων τους, με τον Καρέλη να μετρά εννέα τέρματα και τον Τοράλ έξι.

Ο Νίκος Καρέλης και ο Τζον Τοράλ είναι δύο πολύτιμοι παίκτες για τον Παναιτωλίκο και τον ΟΦΗ αντίστοιχα. Ο Έλληνας στράικερ τη φετινή χρονιά, είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς του πρωταθλήματος και αυτό το λένε και οι αριθμοί. Ο Καρέλης βρίσκεται στη δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ, μαζί με τον Λίβαϊ Γκαρσία, έχοντας αμφότεροι πετύχει από έντεκα γκολ. Από την άλλη ο Ισπανός, είναι ο πρώτος σκόρερ του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα, έχοντας καταφέρει να πετύχει έξι τέρματα.

Οι τρομερές αυτές επιδόσεις των δύο παικτών, κρύβουν ένα αξιοσημείωτο στατιστικό. Τα εννέα από τα έντεκα γκολ του Νίκου Καρέλη, έχουν σημειωθεί μακριά από το Αγρίνιο, ενώ ο Τοράλ έχει σκοράρει και τα έξι δικά του, σε εκτός έδρας αναμετρήσεις. Τα περισσότερα από τα αυτά τα γκολ ήταν και καθοριστικά για τις ομάδες τους, αφού χάρισαν σε Παναιτωλικό και ΟΦΗ πολύτιμους βαθμούς.

Νίκος Καρέλης

Από τις πρώτες αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος ξεκίνησε να σκοράρει με συνέπεια μακριά από το Αγρίνιο. Πρώτο του γκολ στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την 3η αγωνιστική. Σε αυτό το παιχνίδι, άνοιξε το σκορ στο 33ο λεπτό με τον Ροτάριου να ισοφαρίζει στο 50’ και να διαμορφώνει το τελικό (1-1). Τις καλύτερες του εμφανίσεις, τις έκανε στα «διπλά» με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τη Λαμία. Στους «Ζωσιμάδες» έκανε μια τρομερή εμφάνιση, σημειώνοντας χατ-τρικ, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του με (4-1).

Τα στιγμιότυπα από το χατ-τρικ του Καρέλη με τον ΠΑΣ Γιάννινα:

Στο παιχνίδι με τη Λαμία σκόραρε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και έδωσε το έναυσμα στην ομάδα του για να φύγει με τη νίκη με (3-1) από το «Αθανάσιος Διάκος».

Τα άλλα τρία εκτός έδρας γκολ του, τα πέτυχε στο Ηράκλειο στο διπλό επί του ΟΦΗ (2-1), στην ισοπαλία με τον Ιωνικό (1-1) στην Νίκαια και στην συντριβή από τον Ολυμπιακό, όπου πέτυχε το γκολ της τιμής στην ήττα της ομάδας του με (6-1).

Τζον Τοράλ

Έξι γκολ για τον Ισπανό, όλα σε εκτός έδρας παιχνίδια. Σε αυτές τις αναμετρήσεις που σκόραρε ο Τοράλ, ο ΟΦΗ δεν γνώρισε την ήττα σε καμία. Πρώτο του γκολ στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι σκόραρε το πρώτο γκολ του ΟΦΗ στο 56’, σε ένα ματς που έληξε ισόπαλο με (2-2). Άλλο ένα κρίσιμο τέρμα, πέτυχε δύο αγωνιστικές μετά, στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Με το γκολ του, έδωσε το προβάδισμα στους Κρητικούς στο 49’, με τον Γκρέϊ να ισοφαρίζει  στο 56’ για το τελικό (1-1).

Η καλύτερή του εμφάνιση ήταν αυτή μέσα στον Ιωνικό, όπου με δύο δικά του τέρματα η ομάδα του έφυγε το διπλό με (2-0) από τη Νίκαια.

Επίσης σκόραρε από ένα γκολ στις μεγάλες νίκες του ΟΦΗ, μέσα στην έδρα του Παναιτωλικού με (4-0) και στο (4-1) μέσα στη Λαμία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.