ΑΕΚ: Με φόρα και τον αέρα της Κρήτης για την κορυφή

Ένα ακόμα απαιτητικό ματς για την ΑΕΚ, αυτή τη φορά στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, ωστόσο η Ένωση με τον αέρα από το 0-3 επί του ΟΦΗ αναζητεί νέα εκτός έδρας νίκη που θα την φέρει στην κορυφή.

Το πρώτο εμπόδιο μιας δύσκολης τριάδας αγώνων ξεπεράστηκε όχι απλά με επιτυχία από την ΑΕΚ, αλλά με χαρακτηριστική άνεση κερδίζοντας 3-0 τον ΟΦΗ στο “Γεντί Κουλέ“. Η Ένωση πριν κλείσει η κανονική περίοδος του ελληνικού πρωταθλήματος έχει μία ακόμα δοκιμασία μακριά από τη Νέα Φιλαδέλφεια, αυτό με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Η έδρα του Ατρόμητου πάντα ήταν δύσκολη όχι μόνο για την ΑΕΚ, αλλά για όλες τις ομάδες, άλλωστε φέτος έχουν χάσει βαθμούς εκεί Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ. Η ιστορία που κουβαλάει ωστόσο η συγκεκριμένη αναμέτρηση με την υπόθεση των δοκαριών κάνει το ματς να είναι ακόμα πιο ζόρικο για την ΑΕΚ. Εννοείται πως και πιο φορμαρισμένοι είναι οι “κιτρινόμαυροι” και καλύτερο γκρουπ διαθέτουν, αλλά και ο Ατρόμητος είναι ομάδα με ποιοτικούς παίκτες που μπορούν να κάνουν τη ζημιά.

Ο Ματίας Αλμέιδα προετοίμασε την ομάδα του περισσότερο με διαχείριση σ’ αυτές τις δύο προπονήσεις που μεσολάβησαν μετά το ταξίδι στην Κρήτη παρά με δουλειά για το συγκεκριμένο ματς. Η ΑΕΚ ωστόσο έρχεται με φόρα και αυτοπεποίθηση από το “Γεντί Κουλέ” όπου έκανε εμφάνιση πρωταθλήτριας και το ίδιο θέλει να κάνει και στο Περιστέρι.

Στο μυαλό του Αλμέιδα βρίσκονται και οι επτά παίκτες που είναι στο όριο των καρτών, αλλά αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Ο Αργεντινός προπονητής θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα μετρώντας δύο επιστροφές, Σιμάνσκι και Αραούχο και μία απώλεια, του τιμωρημένου Άμραμπατ.

Μια πιθανή ενδεκάδα είναι ο Αθανασάδης κάτω από την εστία, ο Σιντιμπέ δεξιά και ο Χατζισαφί αριστερά, με τους Μουκουντί, Βίντα στο κέντρο της άμυνας, στον άξονα τα δύο χαφ θα είναι οι Γιόνσον, Σιμάνσκι, στις πλευρές αριστερά ο Γκατσίνοβιτς, δεξιά ο Ελίασον και στην επίθεση ο Αραούχο με τον Τσούμπερ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.