AEK: Τι ετοιμάζει ο Αλμέιδα για την Κρήτη;

Τα προβλήματα στην ΑΕΚ είναι γνωστά με τον Ματίας Αλμέιδα να ετοιμάζει την ομάδα του για ένα δύσκολο ματς με τον ΟΦΗ στην Κρήτη προχωρώντας αναγκαστικά σε αλλαγές προσώπων στο αρχικό σχήμα.

Στη φετινή σεζόν η ΑΕΚ έμαθε να ζει με προβλήματα βασικών της παικτών, οπότε το να προετοιμάζεται για ένα δύσκολο και απαιτητικό ματς όπως αυτό που την περιμένει στο “Γεντί Κουλέ” με τον ΟΦΗ δεν της είναι άγνωστο. Μάλλον σύνηθες θα έλεγε κανείς.

Ο Ματίας Αλμέιδα πηγαίνει στην Κρήτη ουσιαστικά χωρίς επιθετικό, καθώς ο πρώτος σκόρερ της Ένωσης, Λιβάι Γκαρσία είναι νοκ-άουτ, ο Σέρχιο Αραούχο είναι τιμωρημένος, ενώ και ο Φαν Βέερτ προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς την Παρασκευή αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι στο 100%. Συνεπώς, για τη θέση του επιθετικού έχει μείνει ο Μιχάλης Κοσίδης, αλλά και ο Στίβεν Τσούμπερ που επί εποχής Αλμέιδα απόκτησε νέο ρόλο και μάλιστα ανταποκρίνεται εξαιρετικά.

Πέραν των απουσιών στην επίθεση υπάρχει και αυτή του Ντάμιαν Σιμάνσκι, αλλά είναι απουσία που απασχολεί λιγότερο τον Αργεντινό προπονητή μιας και εκεί υπάρχουν περισσότερες επιλογές.

Έτσι, αν και απομένει ακόμα μία προπόνηση για την ολοκλήρωση της προετοιμασίας, τα πράγματα είναι λίγο-πολύ ξεκάθαρα σε ότι έχει να κάνει με την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Αλμέιδα.

Ο Αθανασιάδης θα συνεχίσει λογικά κάτω από την εστία, στην άμυνα επιστρέφει ο Μουκουντί και παίρνει θέση στην τετράδα μαζί τους τους Ρότα, Βίντα, Χατζισαφί, στη μεσαία γραμμή ο Γιόνσον με τον Πινέδα θα βρίσκονται στον άξονα, αριστερά ο Γκατσίνοβιτς, δεξιά φαβορί είναι ο Άμραμπατ με τους Μάνταλο και Τσούμπερ να βρίσκονται στην επίθεση.

Ουσιαστικά η ΑΕΚ θα παίξει χωρίς καθαρό φορ, αλλά δεν είναι και κάτι που της λείπει από το παιχνίδι της όπως έχει φανεί από προηγούμενα ματς, καθώς περιοχή πατάνε πολλοί παίκτες της. Εφόσον χρειαστεί ο Αλμέιδα να παίξει με παίκτη σταθερό μέσα στο κουτί υπάρχει διαθέσιμος για κάποια λεπτά ο Φαν Βέερτ και για περισσότερο χρόνο συμμετοχής ο Κοσίδης. Την τελευταία κουβέντα πάντως θα την πει ο Αλμέιδα…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.