Λεβαδειακός – Παναιτωλικός 0-0: Ο αέρας φύσηξε αλλά δεν έφερε γκολ στο ματς (hls)

Η αναμέτρηση του Λεβαδειακού με τον Παναιτωλικό έμεινε στο 0-0 και κανείς από τους δύο δεν είναι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα.

Ο Λεβαδειακός έμεινε ισόπαλος στο ματς με τον Παναιτωλικό. Σημαντικός βαθμός για τους γηπεδούχους, έχασε το τρένο των play offs η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου σε έναν αγώνα που διεξήχθη με έντονο αέρα.

Και οι δύο έπαιζαν τα… ρέστα τους

Ο Λεβαδειακός υποδέχθηκε τον Παναιτωλικό με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε… άλλη φάση όσον αφορά τους στόχους του. Οι Αγρινιώτες ήθελαν να διεκδικήσουν τις ελάχιστες πιθανότητες που έχουν για είσοδο στα play offs. Οι γηπεδούχοι, από την άλλη, δίνουν το μεγάλο αγώνα για παραμονή στην κατηγορία.

Ο Πετράκης στο ντεμπούτο του ως προπονητής του Λεβαδειακού, στην έδρα του, προχώρησε σε τρεις αλλαγές στην αρχική σύνθεση σε σχέση με το ματς κόντρα στον Ατρόμητο. Οι Μεχία, Γερεμέγεφ και Τσάπρας βγήκαν από την ενδεκάδα με τον τελευταίο να βγαίνει νοκ-άουτ λόγω ίωσης. Ο Γιάννης Αναστασίου παρέταξε την ομάδα του χωρίς να κάνει πολλές τροποποιήσεις.

Πριν την έναρξη του αγώνα άνθρωποι του γηπέδου επανατοποθετούσαν τις πινακίδες περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου λόγω του αέρα. Στο δεύτερο ημίχρονο ,αναγκαστικά, τις κατέβασαν μιας και έπεφταν συχνά στη διάρκεια του ματς.

Ο αέρας πήρε το πρώτο ημίχρονο και το… σήκωσε!

Ο αέρας που υπήρχε στο γήπεδο της Λιβαδειάς ήταν έντονος και δυσκόλεψε τους γηπεδούχους αρκετές φορές. Στο παιχνίδι οι ρόλοι μοιράστηκαν από νωρίς. Ο Παναιτωλικός είχε την κατοχή και ο Λεβαδειακός προσπαθούσε με άμεσες μεταβιβάσεις να βρει τις στιγμές του. Η πρώτη αξιόλογη φάση ήρθε με το Σακό να κουβαλάει την μπάλα και να θέλει να αιφνιδιάσει τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων. Ο Σακό σε όλο το ματς ήταν «στόχος» για τους συμπαίκτες του και συνέβαλε μαζί με τον Νταμπό σε φάση άμυνας. Ο τρόπος που αμυνόταν ο Λεβαδειακός ανάγκαζε την ομάδα του Αγρινίου είτε να αναπτύσσεται από τα άκρα είτε να προχωρά σε μακρινές μπαλιές.

Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Παναιτωλικός δεν μπορούσε να βγάλει ευκαιρίες. Στο πρώτο μισάωρο εντός έδρας ματς ο Λεβαδειακός δεν έχει δεχθεί γκολ μες τη σεζόν και το επανέλαβε με ευκολία σε αυτή την αναμέτρηση. Οι φιλοξενούμενοι έγιναν πραγματικά απειλητικοί όταν ο Ντουάρτε βρήκε τον Καρέλη στην πλάτη της άμυνας, για δεύτερη φορά στο ματς. Το σουτ, το οποίο δοκίμασε ο πρώτος σκόρερ του Παναιτωλικού, κατέληξε στην αγκαλιά του Γκροφ.

Και οι δύο το ήθελαν, αλλά δεν μπορούσαν


Στην έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, ο Κολοβός βρέθηκε στη μεγάλη περιοχή μετά από σέντρα του Σενγκέλια αλλά αστόχησε. Στα επόμενα λεπτά απόλυτο πρωταγωνιστής ήταν ο διαιτητής της αναμέτρησης, Μανούχος, ο οποίος βρήκε την μπάλα δύο φορές με το σώμα του και της άλλαξε πορεία. Στο 54ο λεπτό ο Λεβαδειακός άγγιξε το 1-0 με το σουτ του Παναγιώτου να θυμίζει αυτό του Σακό στο 5′ αλλά ο Γκρατερόλ είχε πάλι απάντηση. Μετά από λίγο ένα δυνατό σουτ του Νταμπό δε βρήκε εστία.

Στο πρώτο μισό του δευτέρου ημιχρόνου ο Λεβαδειακός αύξησε την επιθετικότητά του σε μια… αντιστροφή ρόλων. Στο 65′ η ομάδα του Πετράκη ζήτησε πέναλτι σε πτώση του Νταμπό με τον διαιτητή να δείχνει «παίζετε». Ντεμπούτο με τη φανέλα του Παναιτωλικού έκανε ο Χουάνπι, ο οποίος στο 73′ πάτησε περιοχή χωρίς να μπορεί να τελειώσει τη φάση. Ο Νταμπό με εκτέλεση φάουλ προσπάθησε να ανοίξει το σκορ στο 85′, αλλά η μπάλα πέρασε εκτός εστίας. Η τελευταία καλή προσπάθεια ήταν αυτή του Παναγιώτου στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με το σουτ του αριστερού μπακ να είναι άστοχο.

Λεβαδειακός (Πετράκης): Γκροφ – Ντεντάκης, Λιάγκας, Παζ, Παναγιώτου – Νίκας (Σκβάρκα, 69′), Νταμπό, Χάμοντ – Βρακάς, Γιαννιώτας (Συμελίδης, 80′) , Σακό (Δούμτσιος, 74′)

Παναιτωλικός (Αναστασίου): Γκρατερόλ – Λιάβας, Μλάντεν, Λάρσον, Χουχούμης – Μάρτενσον, Ντίας, Κολοβός – Σενγκέλια (Χουάνπι, 63′), Ντουάρτε, Καρέλης (Μπουζούκης, 79′)

Διαιτητής: Μανούχος

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.