Νάρεϊ: “Δεν θυμάμαι να έχω δει κάτι τέτοιο-Ηταν… τρελό” (vid)

Οι δηλώσεις του Κάλεντ Νάρεϊ στη NOVA, το best goal, η ασίστ από τον Κωνσταντέλια και το εκτός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ στα Ιωάννινα

Το γκολ του Κάλεντ Νάρεϊ αναδείχτηκε ως το καλύτερο της 23ης αγωνιστικής. Ενα γκολ που είχε και την ασίστ από τον Κωνσταντέλια και την περίτεχνη προσπάθεια από τον 19χρονο που έδωσε την πάσα στον Νάρεϊ. 

Ο Κάλεντ Νάρεϊ μίλησε στη NOVA. Αναφέρθηκε στην επιστροφή του στα γκολ, μίλησε για τη φάση με τον Κωνσταντέλια όπως και για το εκτός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ στα Ιωάννινα. 

Για τη φάση με τον Κωνσταντέλια, μεταξύ άλλων, είπε: “Δεν θυμάμαι να έχω δει κάτι τέτοιο άλλη φορά. Oταν το είδα να το κάνει σκέφτηκα “τι τρελό είναι αυτό που κάνει;” ότι κάνει κάτι για να μη χάσει την μπάλα αλλά είχε μια τέλεια και απίστευτη διαχείριση εκείνης της φάσης, μου έδωσε την πάσα, μπήκε το γκολ και όλα ήταν μαγικά. Αυτό που έκανε ήταν αποτέλεσμα μεγάλης αυτοπεποίηθησης που έχει”.

Για την επιστροφή του στα γκολ, μεταξύ άλλων, είπε: “Η ομάδα είναι η προτεραιότητά μου. Τα γκολ και οι ασίστ έρχονται από μόνα τους όταν βάζεις πάνω απ’ όλα την ομάδα. Δεν ήρθαν τα γκολ το προηγούμενο διάστημα αλλά δεν με απασχόλησε γιατί η ομάδα πήγαινε καλά και αυτό έχει σημασία για μένα. Πάντα είναι πολύ ωραίο για κάθε ποδοσφαιριστή να σκοράρει. Η αλήθεια είναι πως σε όλο αυτό το διάστημα που δεν είχα καταφέρει να σκοράρω ήμουν πολύ κοντά. Σκόραρα αλλά για κάποια εκατοστά δεν μέτρησε επειδή υπήρξε οφσάιντ και σε άλλες περιπτώσεις ήμουν άτυχος με τα δοκάρια”.

Για το εκτός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, μεταξύ άλλων, είπε: “Είναι ένα πολύ πολύ δύσκολο ματς. Κάθε παιχνίδι είναι τελικός και πρέπει να το δούμε ως τελικό. Είδατε τι έγινε με τον Αστέρα όταν ροηγηθήκαμε 2-0 και νομίσαμε πως είχαμε κερδίσει. Θα πάμε εκεί για να κερδίσουμε και να τα δώσουμε όλα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.