Ολυμπιακός: Χωρίς αστέρια και “μαέστρο”

Ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει χωρίς κόπο το ματς στη Λαμία για να στρέψει την προσοχή του στο ντέρμπι αιωνίων.

Ο Ολυμπιακός θέλει να περάσει χωρίς κόπο και απώλειες απ’ τη Λαμία στο σημερινό (16.00) παιχνίδι για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με σκοπό να επικεντρωθεί πλήρως στο ντέρμπι αιωνίουν που έρχεται το επόμενο Σάββατο (25/02, 20.30, MC LIVE Novasports.gr). Οι “ερυθρόλευκοι” μετά το εμφατικό 6-1 επί του Παναιτωλικού, θέλουν να συνεχίσουν το ίδιο δυναμικά και επί της ουραγού Λαμίας στο “Αθανάσιος Διάκος”. Ο Μίτσελ δεν έχει στη διάθεση του τον Χάμες, καθώς προτίμησε να μην τον φορτίσει επιπλέον εν όψει και της δύσκολης συνέχειας.

Ο Μαρσέλο αποχαιρέτισε οριστικά και η όποια αύρα του στο ρόστερ χάνει τη βαρύτητα της. Ο Βραζιλιάνος μπορεί σε μερίδα φιλάθλων να ήταν ένα μεγάλο “what if”, όμως για τον Μίτσελ ήταν μια ιστορία που δεν θα βοηθούσε αγωνιστικά τον ίδιο και την ομάδα του. Ο Ισπανός τεχνικός επέλεξε να μην έχει στην αποστολή τον τιμωρημένο “μαέστρο” Εμβιλά και θα δώσει στον Σαμασέκου την ευκαιρία απ΄το πρώτο λεπτό (στην προσπάθεια να μην γίνει κι εκείνος “what if”). Ο μέσος απ’ το Μάλι είχε ξεκινήσει ως βασικός και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου κόντρα στη Λαμία, δίπλα στον Ιν Μπομ. Σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα είναι μέχρι στιγμής το μοναδικό ματς που έχει ολοκληρώσει.

Ο Ολυμπιακός δεν επιτρέπεται ν’ αφήσει περιθώρια στη Λαμία και ο Μίτσελ έχει ζητήσει επιθετικότητα και αποτελεσματικότητα. Η διαρκής πίεση στην μπάλα ψηλά στο γήπεδο και η δραστηριότητα των ακραίων μπακ (πιθανότατα του βραζιλιάνικου ντουέτου των Ραμόν και Ροντινέι) θ’ αποτελέσουν κλειδιά για το τρίποντο που θα φέρει τον Ολυμπιακό μία ανάσα από μια τετράδα αγώνων, εκ των οποίων τα τρία θα είναι με Παναθηναϊκό (25/02) και ΑΕΚ (ημιτελικός κυπέλλου 01/03 και πρωτάθλημα 12/03). Η νίκη στο σημερινό ματς με τη Λαμία είναι μονόδρομος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.