Φαν Βέερτ για το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: «Έχουμε ομάδα και ποδοσφαιριστές θα καταφέρουμε αυτό που θέλουμε»

Ο Τομ Φαν Βέερτ ισχυρίστηκε ότι η εικόνα της ΑΕΚ με τον Λεβαδειακό ήταν μέτρια, ενώ στάθηκε και στο ερχόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (19/02, 20:30, NS Prime).

Η ΑΕΚ νίκησε με 3-0 τον Λεβαδειακό στην «Opap Arena» και ο Τομ Φαν Βέερτ σχολίασε το αποτέλεσματα του αγώνα, αλλά και την απόδοση της «Ένωσης». Στη συνέχεια ο Ολλανδός στράικερ σχολίασε το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην Cosmote TV:

Για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό: «Είναι μία καλή νίκη αλλά δε νομίζω ότι πραγματοποιήσαμε την καλύτερη εμφάνιση μας. Στο α’ ημίχρονο κάναμε κάποια λάθη, χάναμε αρκετά εύκολα τις μπάλες, δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να κάνει κάποιες αντεπιθέσεις και όταν κάναμε εμείς επίθεση ήταν αρκετά καλά στημένοι αμυντικά και ήταν αρκετά συμπαγής η αντίπαλη ομάδα. Οπότε θεωρώ ότι δεν ήταν και η καλύτερη μας απόδοση, φυσικά ήταν μία καλή νίκη».

Για τις επιλογές παικτών από τον πάγκο: «Όλοι οι συμπαίκτες μου έχουν τρομερά προσόντα, όλοι μπορούν να παίξουν στην αρχική ενδεκάδα και νομίζω ότι το έχουν κάνει οπότε οποιαδήποτε αλλαγή και να γίνει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού τα πράγματα δε θα πάνε χειρότερα. Μπορούν να γίνουν καλύτερα γιατί προσφέρουν φρεσκάδα στην ομάδα και βοηθάνε στο αποτέλεσμα».

Για το ερχόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα: «Άμα δούμε τα αποτελέσματα που έχουμε απέναντι σε μεγάλες ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα, αυτό που θα κάνουμε είναι να πάμε να παίξουμε με πλήρη αυτοπεποίθηση απέναντι στον ΠΑΟΚ, σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να υποτιμήσουμε τον ΠΑΟΚ αλλά ναι, έχουμε μία καλή ομάδα, ποδοσφαιριστές με πολλά προσόντα και θα καταφέρουμε αυτό που θέλουμε να επιδιώξουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.