Παναθηναϊκός Κ19: Ραντεβού με την Πόρτο και την ιστορία! (vid)

Ραντεβού με την ιστορία έχει αύριο η ομάδα νέων του Παναθηναϊκού που αντιμετωπίζει την Πόρτο στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας για ένα εισιτήριο στους "16" του Youth League.

O πρωταθλητής νέων, Παναθηναϊκός, μετά από δύο διαδοχικές προκρίσεις στο Youth League, κληρώθηκε να αντιμετωπίσει την Πόρτο στα play off της διοργάνωσης. Ο νικητής της μονής αναμέτρησης θα μπει στην κλήρωση της φάσης των “16” (13 Φεβρουαρίου) για να αντιμετωπίσει μία εκ των Λίβερπουλ, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Σίτι, Ρεάλ Μαδρίτης, Παρί Σεν Ζερμέν, Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και Μίλαν.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη στις 19:00 το απόγευμα στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Λευκορώσος Αμιν Κούργκελι. Οι “πράσινοι” είχαν αποκλείσει τη Σλάβια Σόφιας στον πρώτο γύρο με συνολικά τέρματα 10-2 και στον δεύτερο την Τρέντσιν με συνολικό σκορ 6-3.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης είναι ο επιθετικός του “τριφυλλιού”, Μπιλάλ Μαζχάρ που έχει πετύχει εννέα γκολ!

Ο Παναθηναϊκός έκανε και σχετικό ποστάρισμα στα social media αναφέροντς τα εξής: “Μια μέρα έμεινε για το ιστορικό ραντεβού της ομάδας Νέων με την Πόρτο στο Youth League”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.