Κούτσιας: «Πάμε για play offs με τον Βόλο, θέλω να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ»

Ο Γιώργος Κούτσιας μίλησε για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ, τους στόχους του με τον Βόλο και το όνειρο που ζει.

Ο Γιώργος Κούτσιας μίλησε για τους στόχους του Βόλου τον οποίο παίζει ως δανεικός, για τον Κωνσταντέλια και την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ.

Ο Κούτσιας γίνεται την Τετάρτη 19 ετών και αυτή είναι η πρώτη του γεμάτη σεζόν σε επαγγελματικό επίπεδο με τη φανέλα του Βόλου. Ο παίχτης είναι δανεικός από τον ΠΑΟΚ, στον οποίο δηλώνει πως θέλει να γυρίσει. Μέχρι τότε, όμως, θέλει να πετύχει το καλύτερο δυνατό με την ομάδα της Θεσσαλίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του για τον Βόλο και τον Αχιλλέα Μπέο, που τον αποθέωσε:

«Χιονίζει στον Βόλο, το έχει στρώσει στο γήπεδο, στην πόλη. Μόνο στον Βόλο χιονίζει. Οι δρόμοι πάντως είναι ανοιχτοί και μπορείς εύκολα να μετακινηθείς. Επιστρέψαμε αργά από την Λιβαδειά μετά την νίκη που πετύχαμε. Από τον Δήμο του Βόλου έκαναν σημαντικές προσπάθειες για να καθαρίσουν το χιόνι.
Δεν την είχα ακούσει την δήλωση. Αποφεύγω να διαβάζω, είχαμε έρθει σε κάποια επαφή με τον κ. Μπέο. Όταν συναντηθήκαμε στον Βόλο, μου είπε να δουλεύω πολύ, να πάρω τις ευκαιρίες κι αν τις αρπάξω, τότε θα παίζω. Πάντα προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Προσπαθώ καθημερινά. Σε κάποια ματς έβαλα γκολ, όμως μετράει η διάρκεια. Πρέπει να είμαι ταπεινός. Και μόνο στο γήπεδο πρέπει να προσπαθώ. Σίγουρα έπρεπε να προσαρμοστώ στο νέο μου περιβάλλον. Ήμουν σε μία ομάδα πολλά χρόνια, τώρα ήρθα στον Βόλο. Κάθε άνθρωπος πρέπει να προσαρμόζεται, θεωρώ ότι οι συμπαίκτες μου, οι προπονητές, μου συμπεριφέρθηκαν πολύ καλά. Ο προπονητής με βοήθησε πολύ στην αρχή, μου έλεγε τι να κάνω. Μου έδειχνε βίντεο».

Για το πώς αισθάνεται με τον εαυτό του:

«Βασικά ήθελα έναν, με δύο μήνες για να γνωρίσω το νέο περιβάλλον. Πρώτη φορά έφευγα από τη Θεσσαλονίκη. Προσαρμόστηκα. Είμαι πολύ καλά στον Βόλο. Θέλουμε πολύ για να πετύχουμε τους στόχους μας, να είμαστε στα πλέι οφ. Το γκολ που πέτυχα, με βοηθά για να αισθάνομαι καλύτερα. Βοήθησα την ομάδα μου για να πετύχουμε τους στόχους, μου δίνει ψυχολογία για τη συνέχεια».

Για τον Ραζβάν Λουτσέσκου:

«Μιλήσαμε όταν βρεθήκαμε από κοντά, αλλά δεν έχουμε μιλήσει ξανά. Με ρώτησε πως τα πάω στον Βόλο, του είπα ότι έχω προσαρμοστεί».

Για τον Κωνσταντέλια:

«Τον βλέπω τον Γιάννη, χαίρομαι για αυτόν. Φαινόταν ότι θα κάνει πολλά πράγματα. Άλλαξε πολλά και για αυτό έχει πάρει την φανέλα του βασικού. Δεν έχουμε μιλήσει πάρα πολύ, τα είπαμε στο τελευταίο παιχνίδι».

Όσα είπε για τα όνειρά του:

«Εγώ από μικρός ήθελα να παίξω ποδόσφαιρο. Το αγαπάω, έχω πολύ πάθος, μου αρέσει αυτό που κάνω. Μου αρέσει και θέλω να πετύχω τους στόχους μου. Θέλω να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο. Σίγουρα θέλω να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ και να προσπαθήσω στην προετοιμασία για να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Ήμουν στην εθνική, το περασμένο καλοκαίρι, στην Αλγερία, μου έδωσαν κάποιες ημέρες, δύο ημέρες, για να ξεκουραστώ και μου ζήτησαν να πάω στην Ολλανδία για τον αγώνα. Σίγουρα όταν με πήρε ο κύριος Χρήστος (σ.σ. Καρυπίδης), τον σέβομαι πάρα πολύ έχει κάνει πολλά, μου είπε ότι πρέπει να μαζέψω τα πράγματά μου και να πάω. Λίγο απόρησα, μήπως μου κάνουν πλάκα. Είπα ότι εννοείται πως θα έρθω, πήγα στην Γερμανία και ύστερα στην Ολλανδία. Λίγο αρχικά απόρησα. Θέλω να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα. Έχω όνειρα, κοιτάζω το τώρα, με τον πατέρα μου έλεγα πως πρέπει να παίξω σε υψηλότερα επίπεδα. Θέλω να παίξω στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Το όνειρό μου ήταν να παίξω. Θέλω και μικρός από 4 ετών, να δουλεύω πολύ, να είμαι ταπεινός, να βοηθώ την οικογένειά μου και να μπορέσω να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα. Θέλω γενικά να ευχηθώ να έχουμε όλοι υγεία, να βάζουμε στόχους στην ζωή μας. Με τον Χρήστο Τζόλη βρεθήκαμε στην Κ17, μου έδωσε ασίστ, του έδωσα ασίστ, πετύχαμε γκολ με τον ΠΑΟΚ, ήμασταν μαζί για ένα διάστημα. Συνέχισε τον δρόμο του, συνέχισα τον δρόμο μου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.