Καραλής: “Κάτι άλλο που να φταίει η ΑΕΚ βρήκατε;” (pic)

Σε νέα τοποθέτηση σχετικά με τον αγώνα Ατρόμητος-ΑΕΚ και ότι έχει επακολουθήσει προχώρησε ο Γιάννης Καραλής.

Μετά τις συνεχόμενες ανακοινώσεις που βγαίνουν από… παντού, ο σύμβουλος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Γιάννης Καραλής προχώρησε σε νέα αιχμηρή ανακοίνωση.

«Τα έγραφε ο Ντοστογιέφσκι, αλλά ποιος τα διάβαζε; Το ευτραφές “εξώγαμο” του Μέτερνιχ (σ.σ ο μετρ της ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ στην…”ιερά συμμαχία”),πάντως, σίγουρα όχι!», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Γιάννης Καραλής απαντώντας ουσιαστικά σ’ όλα αυτά που γράφονται γύρω από το χθεσινό ματς από διάφορους «πράσινους», «ερυθρόλευκους» και προς Θεσσαλονίκη μεριά κυρίου. Αρχικά η απορία ήταν “πως το είδε ο Αμραμπατ”. Όταν φάνηκε και στο μέτρημα, ΜΟΥΓΚΑ!

Μετά βρήκαν άλλη…”εξυπνάδα”: “που βρήκε η ΑΕΚ την μεζούρα”; Αυτό κατέπεσε παταγωδώς και…θεσμικά, αφού ήταν της αστυνομίας», επισημαίνει και καταλήγοντας αναφέρει: «-Μετά (φωτο-2) ήρθε το “γιατί μετράνε από το 10 και πάνω”, υπογραμμίζοντας το ως…”ντροπή της ντροπής”. Στο βίντεο, όμως, ακούγεται καθαρά: “είναι 2.51,δηλαδή 2.41” (αφαιρούν τους 10 πόντους που λέγαμε).Αλλά κι αν δεν ήταν έτσι, βρε -μαθηματικα- αμορφωτοι, 10 κλεμμένοι ποντοι σημαίνει ότι το 2.34 (π.χ) θα φαινόταν (+10) 2.44.

Δηλαδή ΗΛΙΘΙΕ (ο… Ντοστογιέφσκι που λέγαμε) θα βοηθούσε τον Ατρόμητο στην ετυμηγορία των διαιτητών, αφού θα φαινόταν το κοντό γκολπόστ, ψηλότερο!!! Κάτι άλλο, για το οποίο να “φταίει η ΑΕΚ”, βρήκατε ή ακόμη; Περιμένουμε με αγωνία. Το ΓΕΛΙΟ μας, για την ξεφτίλα σας, ΑΤΕΛΕΊΩΤΟ!!!» αναφέρει στην ανάρτησή του ο σύμβουλος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Γιάννης Καραλής.

Δείτε την ανάρτηση:

Νέα τοποθέτηση του Γιάννη Καραλή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.