ΠΑΟΚ: Η επόμενη μέρα μετά το ντέρμπι

Αγωνία για Κουλιεράκη, ενοχλήσεις ξανά για τον Κουαλιάτα

Λίγες ώρες μετά το ισόπαλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ αντάμωσαν εκ νέου στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Όπως αναφέρει σχετικά κι η ΠΑΕ: “Ο ΠΑΟΚ δεν πήρε αυτό που ήθελε και αυτό που άξιζε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Η σεζόν όμως συνεχίζεται κι έχε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά της. Το πρωτάθλημα μπαίνει στην άκρη για λίγες μέρες και το αγωνιστικό τμήμα στρέφει την προσοχή του στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας 2022-23 κόντρα στη Λαμία.

Η επόμενη μέρα της μάχης με τον Ολυμπιακό βρήκε το αγωνιστικό τμήμα στη Νέα Μεσημβρία να καταστρώνει τα πλάνα του για το επικείμενο παιχνίδι στο «Αθανάσιος Διάκος».

Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα του ντέρμπι έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης στο γυμναστήριο και την πισίνα. Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο για ένα οικογενειακό διπλό υψηλής έντασης.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης έκανε θεραπεία και θα υποβληθεί το πρωί της Τρίτη (07.02) σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει στον οπίσθιο μηριαίο. Ο Τάισον δούλεψε μόνος του, προκειμένου να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που νιώθει.

Οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Τόμας Μουργκ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, οι Λευτέρης Λύρατζης και Γιάσμιν Κούρτιτς ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο κι ο Αντρέ Βιεϊρίνια έκανε θεραπεία, όπως κι ο Νίκολας Κουαλιάτα που ένιωσε ενοχλήσεις.

Την Τρίτη (07.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.