Άρης: Προπόνηση με τελεσίγραφο Καρυπίδη

Σε διαδικασία λύσης της συνεργασίας με τον Άλαν Πάρντιου οι "Κίτρινοι". Τα έντονα μηνύματα του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ προς το ποδοσφαιρικό τμήμα....

Η ήττα από τον Ιωνικό το απόγευμα του Σαββάτου άφησε ανοικτές “πληγές” στον Άρη.

Όπως έγινε γνωστό λίγες ώρες μετά το τέλος της αναμέτρησης στη Νίκαια, η ευθύνη έπεσε πάνω στην τεχνική ηγεσία με την απόφαση των διοικούντων να είναι η απομάκρυνση του Άλαν Πάρντιου “πληρώνοντας” μια σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων στα οποία η ομάδα δεν κατάφερε – ούτε – να σκοράρει. Μια διαδικασία που βρίσκεται σ’ εξέλιξη με συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές για τη λύση της συνεργασίας τους.

Ωστόσο, οι ευθύνες δεν περιορίζονται στον 62χρονο Βρετανό τεχνικό όπως φρόντισε να καταστήσει σαφές στο πλαίσιο της προπόνησης της Δευτέρας ο Θόδωρος Καρυπίδης. Ο ισχυρός ανήρ των “Κιτρίνων” επικοινώνησε με την ομάδα μέσω Skype από την Αθήνα όπου βρίσκεται, εμφανίζοντας ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν θέτοντας άπαντες ενώπιον των ευθυνών τους. Όπως σημείωσε: «Μέχρι τώρα ήμουν η ασπίδα σας. Από εδώ και πέρα αυτό αλλάζει. Από εδώ και πέρα αναλαμβάνετε τις ευθύνες σας. Πρέπει να ντρέπεστε για τον τρόπο που χάσατε από τον Ιωνικό. Δύο συμβόλαια δικά σας είναι όλο το μπάτζετ του Ιωνικού. Αλλά οι παίκτες του Ιωνικού μπαίνουν μέσα και παίζουν με πάθος, τα δίνουν όλα. Σε αντίθεση με εσάς που οι περισσότεροι δείχνετε αδιαφορία. Χωρίς πάθος, δείχνετε να μην ξέρετε που παίζετε“.

Και συνέχισε στο ίδιο αυστηρό ύφος: “Αυτό τελειώνει εδώ. Όποιος δεν έχει καταλάβει πού βρίσκεται ή δε θέλει, να έρθει να λύσουμε το συμβόλαιο να φύγει. Μη γελιέστε ότι δε θα το κάνω επειδή έχετε 2 ή 3 χρόνια συμβόλαιο. Δε με ενδιαφέρει το πώς, αλλά από εδώ και πέρα είναι δική σας ευθύνη αποκλειστικά ν’ αλλάξετε την κατάσταση. Η ανοχή μου κι η υπομονή μου τελείωσε μετά το ματς του Σαββάτου. Δική σας δουλειά και δική σας ευθύνη είναι ν’ αλλάξετε την κατάσταση. Βρείτε τον τρόπο. Από το ματς της Κυριακής περιμένω να δω την αλλαγή. Όποιος δε ‘ματώσει’ από εδώ και πέρα τη φανέλα δε θα έχει θέση στην ομάδα. Παίξτε για τη φανέλα και τον κόσμο, μη δω ξανά αδιάφορο παίκτη“.

Και ολοκλήρωσε αναφερόμενος στη διάδοχη κατάσταση στην τεχνική ηγεσία: “Προπονητής σας από εδώ και πέρα θα είναι ο κ. Τερζής. Θα τον σέβεστε και θα συνεργαστείτε μαζί του σαν επαγγελματίες“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.