Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης 0-0: Θα ξεχαστεί γρήγορα (hls)

Παναιτωλικός και Αστέρας Τρίπολης μοιράστηκαν τους βαθμούς της ισοπαλίας στο Αγρίνιο, σε ένα παιχνίδι με λίγες καλές στιγμές εκατέρωθεν που θα ξεχαστεί γρήγορα.

Παναιτωλικός και Αστέρας Τρίπολης αναδείχθηκαν ισόπαλοι στο Αγρίνιο, σε ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί γρήγορα καθώς δεν είχε γκολ, αλλά ούτε και σπουδαίο ποδόσφαιρο από τους δύο «μονομάχους».

Με αυτή την ισοπαλία ο Παναιτωλικός έφτασε τους 24 βαθμούς και παραμένει 8ος, ενώ ο Αστέρας, που αναζητά ακόμη την πρώτη του εκτός έδρας νίκη, έχει 22 βαθμούς και είναι 9ος.

Το πρώτο μέρος είχε δύο καλές στιγμές, μία για κάθε ομάδα, με τον Ζοάο Πέδρο να απειλεί με κεφαλιά στο 12ο λεπτό και τον Κρεσπί να αναγκάζει στο 44′ τον Κοντογιάννη να κάνει μία καλή επέμβαση στο ντεμπούτο του στη Stoiximan Super League.

ΠΗΓΗ: In Time Sports

Στην επανάληψη ο Πέπε Καστάνο έφτασε πολύ κοντά στο γκολ για τον Αστέρα, αλλά εξ΄επαφής δεν μπόρεσε να στοχεύσει την εστία του Παπαδόπουλου που με την έξοδο του έκλεισε το οπτικό πεδίο του αμυντικού των Αρκάδων (55′). Στο 74′ ήρθε η απάντηση στις μεγάλες ευκαιρίες από τον Παναιτωλικό, με τον Ζοάο Πέδρο να «αγγίζει» το γκολ αλλά να χαραμίζει την κλασσική ευκαιρία που προέκυψε από… σπόντα.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης το γεγονός ότι ο Παναιτωλικός αγωνίστηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα με επτά Έλληνες στην ενδεκάδα του. Αριθμός γηγενών παικτών στην ενδεκάδα που ελάχιστες ομάδες έχουν πιάσει στη φετινή Stoiximan Super League.

Παναιτωλικός (Αναστασίου): Κοντογιάννης, Λιάβας, Λάρσον, Μαλής (46′ Μάρτενσον), Χουχούμης, Μλάντεν, Ντουάρτε (78′ Τσιγγάρας), Κολοβός (79′ Μπουζούκης), Σενγκέλια, Μόρσεϊ (71′ Ξενιτίδης), Πέδρο (79′ Καρέλης)

Αστέρας Τρίπολης (Μάντζιος): Παπαδόπουλος, Ατιένθα, Καστάνο, Ντ. Καρμόνα, Φ. Αλβάρες, Αλάγκμπε, Σανταφέ (94′ Τασουλής), Μπαρτόλο (46′ Ριέρα), Σίτο (88′ Λέο Τιλίκα), Κρεσπί, Μπαράλες (94′ Μπενίτο)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.