ΑΕΚ: Επικίνδυνη δοκιμασία με έπαθλο την κορυφή (vids)

Η ΑΕΚ πηγαίνει στο Περιστέρι για το ματς με τον Ατρόμητο ως πρώτη και θέλει το τέλος του αγώνα να την βρει ξανά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η ΑΕΚ την προηγούμενη αγωνιστική “πάτησε” στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του ελληνικού πρωταθλήματος και εκεί θέλει να παραμείνει μέχρι το φινάλε. Για να συμβεί όμως αυτό θα πρέπει να ξεπεράσει με επιτυχία αρκετές δοκιμασίες. Η πρώτη είναι το απόγευμα της Κυριακής στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο. Σε μια έδρα που παραδοσιακά δυσκολεύει την ΑΕΚ, ενώ και φέτος εκεί έχουν αφήσει βαθμούς ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός.

Φυσικά, αυτό είναι το τελευταίο που θα πρέπει να λάβουν υπόψη οι παίκτες της Ένωσης και ο Ματίας Αλμέιδα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να παραλείψουν, πολύ απλά διότι υπενθυμίζει το πόσο δύσκολο παιχνίδι είναι.

Δείτε τι δήλωσε ο Ματίας Αλμέιδα

Η ΑΕΚ πάει στο Περιστέρι ως πρώτη και εκεί θέλει να παραμείνει και μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο, που και αυτός αναζητά μια μεγάλη νίκη στη φετινή σεζόν, μια νίκη που θα τον διατηρήσει κοντά στις θέσεις των πλέι οφ.

H ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έχει δείξει πως στα εκτός έδρας παιχνίδια της, πιο πρόσφατο αυτό με τον Ιωνικό στη Νίκαια, αντιμετωπίζει δυσκολίες. Είναι η αντιμετώπιση των αγώνων από τους αντιπάλους, είναι η απουσία του κόσμου και της αύρας της “Αγιά Σοφιάς“; Ό, τι κι αν είναι προκαλεί δυσκολίες στο παιχνίδι της ΑΕΚ και γι’ αυτό οι παίκτες της θα πρέπει να αποδώσουν το μάξιμουμ για να φύγουν με τη νίκη που θα τους διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Δείτε τι δήλωσε ο Λιβάι Γκαρσία

Σε ότι έχει να κάνει με τα πλάνα της ΑΕΚ, αν δεν προκύψει πάλι κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, ο Ματίας Αλμέιδα θα παρατάξει την ίδια ενδεκάδα που ξεκίνησε και στο ματς με τον Άρη, έχοντας ωστόσο εναλλακτικές λύσεις στον πάγκο που αποτελούνται από τους Ελίασον, Γκατσίνοβιτς, Τσούμπερ, Μάνταλο κτλ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.