ΠΑΟΚ: Απρόοπτο με Τάισον και …. αποστολή

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον "Δικέφαλο". "Πρώτη" για Κεντζιόρα σε αποστολή....

Στο γήπεδο της Τούμπας με δυσχερείς καιρικές συνθήκες σ’ επίπεδο θερμοκρασίας ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ εν όψει της αυριανής – εντός έδρας – αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό (20:30, NOVA SPORTS PRIME).

Η τελευταία προπόνηση έγραψε τον επίλογο στο αμιγώς κομμάτι της προετοιμασίας έχοντας όμως κι ένα απρόοπτο. Όπως αναφέρει σχετικά η ΠΑΕ: “Ένα ακόμα ντέρμπι, ένας ακόμα.. τελικός. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας και ψάχνει ένα κρίσιμο τρίποντο στην τελική ευθεία της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super League 2022-23.

Η προετοιμασία του Δικεφάλου ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (04.02) στο γήπεδο της Τούμπας, με την προπόνηση να είναι αφιερωμένη στο τακτικό κομμάτι και τις στατικές φάσεις.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στον Τάισον που ένιωσε ενοχλήσεις στην προπόνηση και προτιμήθηκε να μείνει εκτός αποστολής, καθώς και στους Τόμας Μουργκ και Ομάρ Ελ Καντουρί που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, στους Λευτέρη Λύρατζη και Γιάσμιν Κούρτιτς που έκαναν ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και τον Αντρέ Βιεϊρίνια που έκανε θεραπεία.

Αναλυτικά οι παίκτες που έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι: ΚοτάρσκιΖίβκοβιτςΚεντζιόραΣάστρεΚάργαςΝάσμπεργκΊνγκασονΚουλιεράκηςΡάφα ΣοάρεςΦιλίπε ΣοάρεςΝτάνταςΣβαμπΝτόουγκλαςΚωνσταντέλιαςΜπίσεσβαρΡικάρντοΑ.ΖίβκοβιτςΝάρεϊΜπράντονΟλιβέιρα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.