ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα 0-0: Άσφαιροι στη βρό(Χ)η (vids)

ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα έμειναν στο 0-0 και συνεχίζουν "χέρι - χέρι" στην κούρσα της Stoiximan Super League.

Ο ΟΦΗ υποδέχτηκε τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League και οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0). Στην εκπνοή ακυρώθηκε μέσω VAR το γκολ του Λουίς Φελίπε ως offside. Το ματς διεξήχθη υπό αρκετά δυσμενείς καιρικές συνθήκες, καθώς το Ηράκλειο έπληξαν ισχυροί άνεμοι και βροχόπτωση. Αυτό είχε αντίκτυπο στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών με το ματς να ολοκληρώνεται χωρίς τέρματα και με λίγες ευκαιρίες εκατέρωθεν.

Στάσεις “Τσιτώντας και Μανδάς”

Ο Παναγιώτης Τσιτώντας και ο Χρήστος Μανδάς ήταν σ’ ακόμα ένα ματς σε σπουδαία κατάσταση και πρωταγωνίστησαν σε αρκετές φάσεις. Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήρθε στο 13′. Ο Νίνης βρήκε τον Παμλίδη στην περιοχή, εκείνος δεν έπιασε όπως θα ήθελε το σουτ, η μπάλα επέστρεψε σ’ εκείνον αλλά δεν μπόρεσε ν’ απειλήσει τον Μανδά. Πέντε λεπτά αργότερα ο ΟΦΗ έχασε ευκαιρία με τον Λάρσον. Ο Τοράλ συνεργάστηκε εξαιρετικά με τον Σουηδό μπακ, εκείνος έκανε το πλασέ από πλάγια θέση αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον φορμαρισμένο Τσιντώτα. Στο 21′ ο Θοράρινσον άφησε την εκτέλεση φάουλ έξυπνα και δέχτηκε την πάσα στα πλάγια, γύρισε στον Μεγιάδο αλλά το πλασέ σταμάτησε στον Τσιντώντα. Αυτή ήταν η τελευταία αξιόλογη φάση του πρώτου μέρους για τις δύο ομάδες.

Η καταιγίδα έπληξε και το θέαμα

Στο 51′ ο ΠΑΣ Γιάννινα έχασε την πρώτη σημαντική ευκαιρία του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Παμλίδης βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην περιοχή αλλά το πλασέ του δεν ήταν καλό και η μπάλα πέρασε αρκετά άουτ. Στο 65′ ο Λάρσον έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, αλλά ο Ντίκο δεν έπιασε καλά τη κεφαλιά στην περιοχή και η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 72ο λεπτό ο Τσιλιανίδης πέρασε στην αναμέτρηση έχοντας ξυρίσει το κεφάλι του. Ήταν ένα μήνυμα συμπαράστασης στους ανθρώπους που δίνουν μάχη με τον καρκίνο, καθώς σήμερα (4/2) είναι Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου. Στο 82′ ο ΟΦΗ είχε σημαντική ευκαιρία να πάρει το ματς! Ο Μπάλαν βρέθηκε μόνος στην περιοχή, έκανε το σουτ αλλά ο Μανδάς απέκρουσε. Στο 90+6 ο Μεγιάδο βρήκε με με “γλυκιά” πάσα τον Λουίς Φελίπε στην περιοχή κι εκείνος τελείωσε τη φάση με εύστοχο πλασέ, ωστόσο ο VAR ακύρωσε το γκολ ως offside. Μετά το φινάλε του ματς ο Τσιλιανίδης αποβλήθηκε ύστερα από έντονες διαμαρτυρίες στον διαιτητή.

Οι δύο ομάδες μετρούν από 21 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική ο ΟΦΗ θα συναντήσει τη Λαμία εκτός έδρας (13/02), ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Ιωνικό 11/02).

ΟΦΗ (Νταμπράουσκας: Μανδάς, Βούρος, Πασαλίδης (83′ Φελίπε), Διαμαντής, Λάρσον, Θοράρινσον (83′ Μπαλογιάννης), Μεγιάδο, Ντιουσέ (72′ Περέα), Μπάκιτς (62′ Μοσκέρα), Τοράλ, Ντίκο (72′ Τσιλιανίδης).

ΠΑΣ Γιάννινα (Στάικος): Τσιντώτας, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πήλιος, Καραχάλιος, Νίνης (96′ Λιάσος), Παμλίδης (69′ Τζίμας), Μορέιρα (85′ Σταματελόπουλος), Ριένστρα, Μπάλαν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.