ΠΑΟΚ: Οι τρεις υποψήφιοι για το βραβείο MVP Ιανουαρίου

Οι φίλοι του "Δικεφάλου" μπορούν ν' αναδείξουν τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή της ομάδας τους στον εξαιρετικό μήνα που προηγήθηκε

Η έλευση του νέου μήνα σηματοδότησε την έναρξη ανάδειξης των πρωταγωνιστών του προηγούμενου στον ΠΑΟΚ.

Όπως αναφέρει σχετικά η ΠΑΕ: “Τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία για το πρωτάθλημα, δύο προκρίσεις στο Κύπελλο Ελλάδας, εξαιρετικό ποδόσφαιρο, συνδυασμός θεάματος με ουσία. Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε έναν απίθανο Ιανουάριο, γεμάτο αγωνιστική δράση και πέτυχε κάθε στόχο του. Ποιος ήταν όμως ο κορυφαίος σε απόδοση παίκτης. Πάμε να βρούμε τον BOX MVP Ιανουαρίου μέσω paokfc.gr και PAOK FC Official App.

Πρώτος υποψήφιος ο Ίνγκι Ίνγκασον . Αρχηγός με όλη τη σημασία της λέξης. Ηγέτης της αμυντικής γραμμής του Δικεφάλου. Μέντορας των νεαρών παικτών που στέκονται δίπλα του σε κάθε παιχνίδι. Κρύο αίμα και καθαρό μυαλό όταν η μπάλα καίει. Κυρίαρχη παρουσία σε κάθε γήπεδο. Τον Ιανουάριο ο Iceman έκανε τα πάντα. Έκοψε, πάλεψε, παρέσυρε τους συμπαίκτες του, έβαλε ένα απίθανο γκολ κόντρα στον Άρη και συνέβαλε τα μέγιστα στο να έρθουν τα θετικά αποτελέσματα. Πέντε clean sheets και μόλις ένα γκολ παθητικό στα πέντε παιχνίδια στα οποία συμμετείχε τον Γενάρη.

Δεύτερος μονομάχος ο Γιάννης Κωνσταντέλιας . Ο μικρός μεγαλώνει κάθε μέρα, εξελίσσεται παιχνίδι με παιχνίδι κι είναι πλέον καταλυτικός για την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου . Ένα γκολ και μία ασίστ τον Ιανουάριο, αλλά στην προκειμένη περίπτωση τα στατιστικά δεν λένε την αλήθεια. O Mr.Breeze ήταν απολαυστικός, διέλυσε κάθε πλάνο των αντιπάλων του, που δεν κατάφεραν να τον περιορίσουν σε κανένα σημείο, έκανε φίλους κι εχθρούς να τον αποθεώσουν και συνεχίζει την σκληρή δουλειά.

Και κλείνουμε την τριάδα με τον Νέλσον Ολιβέιρα . Σίγουρα τα γκολ είναι αυτά που κρίνουν την απόδοση ενός επιθετικού. Έβαλε δύο κι έδωσε μία ασίστ. Όμως τον Ιανουάριο ο Ολιβέιρα έκανε τόσες πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο, έδωσε και κέρδισε τόσες πολλές μονομαχίες, πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις και δεν μπορούσε να λείπει από την ψηφοφορία. Highlight του σαφώς τα δύο παιχνίδια στη Λεωφόρο, που όποιος παίκτης κι αν επιστρατεύτηκε από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν μπόρεσε ποτέ να του πάρει τη μπάλα.

Ποιος είναι ο δικός σας BOX MVP Ιανουαρίου; Πάρτε θέση μέσω paokfc.gr ή PAOK FC Official App“.

Μπορείτε να ψηφίσετε ΕΔΩ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.