Χαλίλοβιτς: «Πέρασα κανονικά τις ιατρικές εξετάσεις»

Ο Αλέν Χαλίλοβιτς τοποθετήθηκε για το «ναυάγιο» της μεταγραφής του στον Άρη και ξεκαθάρισε πως πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής κατηγόρησε τη διοίκηση του Άρη, πως αυτή ήταν που αθέτησε την προφορική συμφωνία που είχαν και πως πρόσφερε λιγότερα από τα όσα αρχικά ήταν διατεθειμένη να δώσει. Παράλληλα, αναφέρει πως εμπιστεύτηκε τους «κίτρινους» και πως για αυτό τον λόγο έλυσε το συμβόλαιό του, ώστε να μεταγραφεί ως ελεύθερος στον Άρη.

Χαρακτηριστικά, ο Κροάτης έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Μετά από όλα τα ψέματα που διάβασα, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι:

Δεν είναι αλήθεια ότι δεν πέρασα τις ιατρικές εξετάσεις, τις πέρασα. Η… πραγματική αλήθεια είναι ότι δεν φτάσαμε σε μια συμφωνία γιατί η ομάδα δεν έφτασε την προσφορά στο συμβόλαιο, το οποίο είχαμε συμφωνήσει προφορικά νωρίτερα. Πήγα στην Θεσσαλονίκη με πίστη ότι θα υπογράφαμε με βάσει όλα όσα μου είχαν υποσχεθεί. Δυστυχώς, οι άνθρωποι που έκατσαν στο τραπέζι μαζί μου, μου άλλαξαν την ιστορία.

Ο πρόεδρος ούτε που καν εμφανίστηκε, παρά το γεγονός ότι με προσκάλεσε να πάω, παρά το γεγονός ότι τελείωσα το συμβόλαιό που είχα με την προηγούμενη ομάδα μου και τον εμπιστεύθηκα.

Αυτό είναι απλώς μια ένδειξη ότι οι προθέσεις τους δεν ήταν σοβαρές. Ο χρόνος θα δείξει τα πάντα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.