Παναθηναϊκός: Στην κοινοπραξία Τέρνα-Μυτιληναίο-Άκτωρ η κατασκευή του Βοτανικού

Η κοινοπραξία που αποτελείται από τις εταιρείες Τέρνα, Μυτιληναίος και Άκτωρ είναι αυτή που θα αναλάβει την κατασκευή του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.

Την Πέμπτη (2/2) η Επιτροπή Διαγωνισμού του Δήμου Αθηναίων άνοιξε τους φακέλους προφορών και επιβεβαιώθηκε πως πρόκειται για αυτή την Κοινοπραξία, των τριών κατασκευαστικών εταιρειών.

Μάλιστα, υπήρχε μία ακόμη προσφορά από την εταιρεία “Cosmos“, όμως ακυρώθηκε, καθώς δεν παρουσίασε την εγγυητική επιστολή που προβλέπεται.

Η προσφορά της κοινοπραξίας που αποτελείται από τις εταιρείες Τέρνα, Μυτιληναίος και Άκτωρ ικανοποίησε απόλυτα τους ανθρώπους του Δήμου Αθηναίων και όλα δείχνουν πως το όνειρο των φίλων του Παναθηναϊκού για νέο γήπεδο θα πάρει σάρκα και οστά στην περιοχή του Βοτανικού.

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται η επικύρωση της απόφασης της Επιτροπής Διαγωνισμού από την Οικονομική Επιτροπή και εν συνεχεία η κοινοπραξία θα ανακοινωθεί ως προσωρινός ανάδοχος του έργου, κάτι που σημαίνει ότι τους επόμενους μήνες θα γίνει και ο οριστικός.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.