Ολυμπιακός: Ο Εμβιλά απάντησε για όσα είπε ο Καμαρά στον “Sport Billy” (pic)

Ο Γιάν Εμβιλά δεν άφησε ασχολίαστα τα λόγια του Μαντί Καμαρά για εκείνον μέσω του Podcast "Sport Billy" και του novasports.gr!

Το πρώτο επεισόδιο του νέου Podcast του novasports.gr , Sport Billy, είχε καλεσμένο τον μέσο της Ρόμα, Μαντί Καμαρά. Ο 26χρονος έχοντας διαγράψει σημαντική πορεία με τον Ολυμπιακό απ’ το 2018 μέχρι το ξεκίνημα της φετινής σεζόν, απέκτησε τα εφόδια ώστε να μεταπηδήσει με τη μορφή δανεισμού στη Ρόμα, έναν απ’ τους πιο σημαντικούς συλλόγους της Serie A.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ podcast

Ο Καμαρά μίλησε μεταξύ άλλων και για όσα έμαθε απ’ τον Γιάν Εμβιλά στα κοινά χρόνιας θητείας τους στον Ολυμπιακό αναφέροντας: “Σε επίπεδο νοοτροπίας με βοήθησε πολύ. Με βοήθησε στο πνευματικό κομμάτι. Με το που ήρθε στην ομάδα μου είπε πως είμαι ικανός για καλύτερα πράγματα. Αυτό με απελευθέρωσε. Είναι κάτι που με βοήθησε στην ψυχική μου κατάσταση. Σε επίπεδο τακτικής μου έδινε ελευθερία, όταν χάναμε την μπάλα ήταν εκει για να με βοηθήσει, όπως βέβαια και ο Γκιλιέρμε. Με τον Γκιλιέρμε είχα περισσότερη ελευθερία κινήσεων γιατί του άρεσε να έχει την μπάλα στα πόδια του και μου ζητούσε να είμαι διαθέσιμος στον χώρο. Ο Εμβιλά δίνει περισσότερη βάση στο πνευματικό κομμάτι και όταν έχεις έναν τέτοιον συμπαίκτη, αυτό σου δίνει κίνητρο ν ασχοληθείς κι εσύ με το πνευματικό κομμάτι κι έτσι προόδευσα σ’ αυτόν τον τομέα.”

Ο Γιάν Εμβιλά απάντησε μέσω post στο instagram γράφοντας: “Αδερφέ μου Μαντί, ήταν απόλαυση να μοιραστούμε τη… μηχανή”, κάνοντας αναφορά στη συνεργασία τους στον χώρο του κέντρου του Ολυμπιακού!

πηγη: instagram @yannmvilaofficiel


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας