Πούχατς: «Η αποβολή έφερε την ανατροπή…» (vid)

Ο Τιμότεους Πούχατς απέδωσε στην αποβολή του Δημήτρη Κουρμπέλη την ήττα του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη το βράδυ της Δευτέρας (30/1) από τον Αστέρα

Την αποβολή του Δημήτρη Κουρμπέλη κατέδειξε ως το κομβικό σημείο της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα το βράδυ της Δευτέρας (30/1) στην Τρίπολη, ως το βασικό αίτιο της ήττας των “πράσινων”, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Ο Πολωνός αμυντικός των φιλοξενούμενων τόνισε στη NOVA αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης ότι η κόκκινη κάρτα δημιούργησε την κρίσιμη ανισορροπία στο παιχνίδι και έπαιξε σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος.

“Μετά την κόκκινη κάρτα, τα πράγματα πήραν άλλη τροπή για εμάς. Και στα πρώτα λεπτά δεν παίζαμε πολύ καλά, όμως, η αποβολή έφερε την ανατροπή στην ισορροπία του αγώνα. Ήμασταν υποχρεωμένοι να αμυνόμαστε περισσότερο. Είναι ένα κακό αποτέλεσμα, σε μια κακή περίοδο για εμάς. Πρέπει να το ξεπεράσουμε και να δούμε μπροστά, να βρούμε τους βαθμούς που έχουμε χάσει ως τώρα”, δήλωσε αρχικά στον Γιώργο Αργυρόγλου.

Και συνέχισε: “Πρέπει να βελτιώσουμε τον τρόπο που παίζουμε, για να συνεχίσουμε να κυνηγούμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το πιστεύουμε στα αποδυτήρια, ότι μπορούμε να καταφέρουμε να το κατακτήσουμε. Εκ πείρας θα πω ότι στο ποδόσφαιρο μπορεί να κάνεις τα πάντα για να βελτιωθείς και να μην βγαίνει αυτό. Θέλουμε να αλλάξουμε το κλίμα προς το καλύτερο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.