Μάντζιος: «Συγχαρητήρια στους παίχτες μου, μας ευνόησε η αποβολή του Κουρμπέλη» (vid)

Ο Άκης Μάντζιος μετά τον αγώνα συνεχάρη τους παίχτες του και ανέφερε ότι το σημαντικό για τον ίδιο είναι ο Αστέρας Τρίπολης να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο.

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Άκης Μάντζιος, μίλησε για το ματς με τον Παναθηναϊκό τονίζοντας ότι για τον ίδιο σημαντικό είναι βελτιωθεί η ομάδα του και όχι μόνο η νίκη σήμερα.

«Σίγουρα η αποβολή του Κουρμπέλη μας ευνόησε όσον αφορά τουλάχιστον το αμυντικό κομμάτι. Δεν απειληθήκαμε καθόλου πάντως. Σίγουρα στο δεύτερο δεν βρίσκαμε τη λύση να διασπάσουμε την άμυνά τους. Βρήκαμε το γκολ με τον Μπαρτόλο, απλά εμείς δουλεύουμε πράγματα που θα έπρεπε να έχουν δουλευτεί στην διακοπή του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αυτό είναι δύσκολο εν μέσω αγώνων, το να μπορέσουμε να παρουσιάσουμε αυτό που θέλουμε. Κάθε εβδομάδα γινόμαστε και καλύτεροι σε πολλά κομμάτια του παιχνιδιού. Σήμερα κερδίσαμε έναν μεγάλο αντίπαλο, αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά και συνεχίζουμε.

Κάποιες στιγμές μπορείς να κάνεις πολλές φάσεις και να μη βάζεις το γκολ, σε κάποιο να μην κάνεις και να βάζεις. Το σημαντικό είναι να βελτιωθούμε και να αποδώσουμε καλύτερο ποδόσφαιρο, κάτι δύσκολο τον Γενάρη. Είναι νωρίς να πούμε τι θα γίνει στο μέλλον».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.