Λαμία – Ιωνικός 0-2: Νίκη “χρυσάφι” για τους Νικαιώτες (hls)


Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για τον Ιωνικό, που στο ντεμπούτο του Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο του κατάφερε να επικρατήσει της Λαμίας με 2-0, έχοντας ως κορυφαίο της τον Φατιγκά.

Μέχρι το 16ο λεπτό της αναμέτρησης η Λαμία ήταν εκείνη που πίεζε, που έψαχνε το γκολ και που αν οι πάικτες της ήταν πιο εύστοχοι θα το είχε καταφέρει.
Στο 9′ ο Ρόμανιτς έκανε το γύρισμα στην περιοχή, ο Βασιλαντωνόπουλος, έπιασε το γυριστό σουτ, όμως ο Βαλεριάνος έβαλε με αυτοθυσία το σώμα του και παραχώρησε το κόρνερ. Από το κόρνερ η μπάλα δεν έφυγε μακριά από τους αμυντικούς και ο Βέργος έκανε το γυριστό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής στέλνοντας την μπάλα έξω από το αριστερό δοκάρι του Χουτεσιώτη.
Στο 14 ήρθε μία ακόμη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους με σουτ του Μαρτίνεθ και την μπάλα να φεύγει πάνω από το δοκάρι.

Η Λαμία τις φάσεις ο Ιωνικός το γκολ

Όμως η τύχη είχε άλλα κατά… νου, αφού στο 18ο λεπτό, από το κόρνερ του Σάκιτς ο Μπεχαράνο σηκώθηκε για την κεφαλιά, που όμως αντί να διώξει την μπάλα την έστειλε προς την εστία της ομάδας του με τον Σαράνοφ να μην μπορεί να κάνει κάτι και την μπαλα να πηγαίνει στα δίχτυα του.

Τo 1-0 του Ιωνικού, άλλαξε εντελώς την εικόνα του αγώνα, με τους φιλοξενούμενους να αποκτούν αυτοπεποίθεση και να φτάνουν και σε δεύτερο γκολ με μία έμπνευση του Βαλεριάνου, ύστερα από κόρνερ του Σεμπά, έκανε πολύ ωραία ντρίμπλα, μπήκε από πλάγια στην περιοχη και από πολύ δύσκολη θέση “κρέμασε” τον Σαράνοφ για το 2-0 της ομάδας του Μιχάλη Γρηγορίου.

Το 45λεπτο της… διατήρησης

Σε όλο το δεύτερο μέρος ο Ιωνικός λειτουργούσε με σκοπό να διατηρήση το καθαρό του προβάδισμα και να πάρει τους τρεις χρυσούς βαθμούς.
Η αλήθεια είναι πως δεν δυσκελεύτηκε ιδιαίτερα για να το καταφέρει, με τον Φατιγκά να επειλεί στο 47′ με μακρινό σουτ με την μπάλα να σταματά στην αγκαλιά του Σαράνοφ.
Η Λαμία μόλις στο 76ο λεπτό κατάφερε να φτιάξει κάποια σημαντική ευκαιρία κι αυτή έγινε με κεφαλιά του Μανούσου που ανάγκασε τον Χουτεσιώτη σε δύσκολη απόκρουση σε κόρνερ.

Μέχρι το τέλος του αγώνα δεν άλλαξε κάτι και ο Ιωνικός πήρε μία νίκη “ανάσα” για τη μάχη της παραμονής.

Λαμία (Σάββας Παντελίδης): Σαράνοφ – Βασιλαντωνόπουλος, Τζανετόπουλος, Πάβλοβετς, Αμπαντά – Μπεχαράνο, Σλίβκα – Μαρτίνεθ, Νούνιες, Ρόμανιτς – Βέργος.

Ιωνικός (Μιχάλης Γρηγορίου): Χουτεσιώτης – Μύγας, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Βαλεριάνος – Σάκιτς, Κάνιας – Γουλέρι, Φαντιγκά, Σεμπά – Μάντζης.

Διαιτητής: Χρήστος Βεργέτης
Α’ βοηθός: Ανδρέας Φωτόπουλος
Β’ βοηθός: Αντώνιος Σινιοράκης
4ος διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου
VAR: Ανδρέας Γκάμαρης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.