Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός 1-0: Μπαρτόλο και Κουρμπέλης τον έριξαν από την κορυφή (vids)

Η αποβολή του Κουρμπέλη στο 33' και το γκολ του Μπαρτόλο στο 80' "γκρέμισαν" τον Παναθηναϊκό από την κορυφή, καθώς ηττήθηκε 1-0 από τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Σπουδαία νίκη για τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος νίκησε 1-0 τον Παναθηναϊκό με γκολ του Μπαρτόλο στο 80′ έχοντας αριθμητικό πλεονέκτημα από το 33ο λεπτό λόγω αποβολής του Κουρμπέλη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Τρίτη ήττα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος για τον Παναθηναϊκό που για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν το τέλος μιας αγωνιστικής δεν τον βρίσκει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, εκεί που πλέον βρίσκεται η ΑΕΚ με διαφορά δύο βαθμών από τους “πράσινους“.

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης

ΠΗΓΗ: In Time Sports

“Φτωχό” ημίχρονο, αποβλήθηκε ο Κουρμπέλης

Ελάχιστες ήταν οι αξιόλογες στιγμές στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα της Τρίπολης, με τον Αστέρα μέχρι το 33′ να αμύνεται και τον Παναθηναϊκό να μην έχει τρόπο να απειλήσει ενώ από εκείνο το σημείο μέχρι το 45′ τα δεδομένα άλλαξαν.

Ο Παναθηναϊκός απείλησε στο 14ο λεπτό με τον Κουρμπέλη από κοντά να μην προλαβαίνει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα δίοτι πήρε πρώτος ο Άλβαρες απομακρύνοντας τον κίνδυνο, ενώ στο 20′ ήταν σειρά του Καστάνιο να κόψει με τάκλιν την τελευταία στιγμή τον Παλάσιος, ο οποίος από το ύψος της μικρής περιοχής ετοιμαζόταν για το 0-1.

Στο 32′ από φάουλ του Πούχατς και απομάκρυνση του Άλβαρες, ο Παλάσιος εκτέλεσε στην κίνηση με τη μπάλα να περνάει πάνω από την εστία.

Τα πράγματα για τους “πράσινους” δυσκόλεψαν στο 33′, σημείο στο οποίο ο Κουρμπέλης αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα σε διάστημα έξι λεπτών αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες για το φάουλ πάνω στον Καρμόνα.

Μέσα σε έξι λεπτά δύο κίτρινες κάρτες για τον Κουρμπέλη. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Ο Αστέρας πήρε μέτρα στο γήπεδο, στο 37′ ο Κρεσπί σέντραρε με τον Μπρινιόλι να διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ, ενώ στο 42′ ο Άλβαρες απείλησε με κεφαλιά αλλά δεν βρήκε εστία.

Οι “πράσινοι” της ευκαιρίες, ο Αστέρας το γκολ

Το θέαμα στο δεύτερο μέρος δεν βελτιώθηκε, ίσως να έγινε χειρότερο, καθώς ο Παναθηναϊκός άφησε τη μπάλα στον Αστέρα, ο οποίος δεν είχε τρόπο να απειλήσει, ούτε όμως και να απειληθεί από τους “πράσινους”.

Η πρώτη αξιόλογη στιγμή στο δεύτερο μέρος ήρθε στο 75ο λεπτό, σημείο στο οποίο ο Βαγιαννίδης γύρισε ωραία τη μπάλα μέσα στην περιοχή για τον Παλάσιος, με το σουτ του Αργεντινού να περνά πάνω από την εστία του Παπαδόπουλου.

Πέντε λεπτά μετά, ο Αστέρας θα βρει λύση στο σκοράρισμα. Ο Σίτο από τα δεξιά έβγαλε ωραία σέντρα, ο Πούχατς έδιωξε με το κεφάλι και ουσιαστικά έστρωσε στον Μπαρτόλο που με σουτ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπρινιόλι που δεν αντέδρασε καν.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Χουάνκαρ πέρασε στον Κλεϊνχέισλερ, ο οποίος σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία.

Ο Ιωαννίδης έχασε σπουδαία ευκαιρία να χαρίσει στην ομάδα του έναν βαθμό. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Ο Παναθηναϊκός έχασε μία ακόμα σπουδαία ευκαιρία στο 86ο λεπτό, όταν από το γέμισμα του Βαγιαννίδη, ο Ιωαννίδης κατέβασε στη μικρή περιοχή, σούταρε με τον Παπαδόπουλο να αποκρούει με τα πόδια και στη συνέχεια να μπλοκάρει την κοντινή προβολή του Τσοκάι.

Στο 96ο λεπτό, ο Αστέρας απείλησε με τον Γκαρσία, όμως ο Μπρινιόλι έπεσε και αποσόβησε το 2-0.

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης (Άκης Μάντζιος): Παπαδόπουλος, Ατιένθα, Καστάνιο, Καρμόνα, Άλβαρες, Ιγκλέσιας, Σανταφέ (71′ Μπαρτόλο), Γκαρντάφσκι (55′ Μπερτόγλιο), Σίτο (92′ Αλάγκμπε), Ρεγκίς (92′ Γκαρσία), Μπαράλες.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Σάρλια, Πούχατς (81′ Χουάνκαρ), Κουρμπέλης, Ρούμπεν, Τσέριν (74′ Τσοκάι), Μπερνάρ (67′ Μαντσίνι), Παλάσιος (81′ Κλεϊνχέισλερ), Σπόραρ (67′ Ιωαννίδης).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.