Ολυμπιακός: Δίνει εξετάσεις με ΟΦΗ

Ο Ολυμπιακός του Μίτσελ καλείται ν' αποδείξει κόντρα στον επικίνδυνο ΟΦΗ πως έχει μάθει το μάθημα του.

Ο Ολυμπιακός θα συναντήσει στις σήμερα το μεσημέρι (16:00, MC LIVE Novasports.gr) τον ΟΦΗ για την 20η αγωνιστική της Stoiximan Super League και θα δώσει εξετάσεις μετά από ένα διάστημα στο οποίο πήρε πολλά μαθήματα. Η ομάδα του Μίτσελ έχει να σκοράρει σε πρώτο ημίχρονο παιχνιδιού πρωταθλήματος απ’ τις 8 Ιανουαρίου και το πανηγυρικό 0-4 στον Βόλο, ενώ έχει να πράξει κάτι αντίστοιχο στο Φάληρο απ’ τις 28 Δεκεμβρίου και το 5-0 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Η διάθεση, η υπεροχή και η αποτελεσματικότητα είναι βασικές αρχές για να “τελειώνεις” νωρίς παιχνίδια με αντιπάλους που δεν έχουν… τίποτα να χάσουν. Ο ΟΦΗ έρχεται στον Πειραιά, όντας αήττητος μέσα στο 2023 και μ’ έναν φιλόδοξο προπονητή που έχει κάνει ήδη τη… ζημιά στον Ολυμπιακό. Ο Βάλντας Νταμπράουσκας είχε ηγηεί της Λουντογκόρετς στον τρίτο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League, όταν απέκλεισε τον Ολυμπιακό με δύο ισοπαλίες (1-1 στο Φάληρο, 2-2 στη Βουλγαρία, 6-3 στα πέναλτι). Ο Λιθουανός έχει το “know how” και έχει προετοιμάσει πνευματικά τους παίκτες του για κάτι μεγάλο στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Ο Μίτσελ πρέπει να δώσει κίνητρο στους παίκτες του και να επιλέξει μεταξύ εκείνων που “καίγονται” για την πρωτιά στο πρωτάθλημα. Η φετινή σεζόν έχει λιγότερα “λαμπερά” παιχνίδια, λιγότερη Ευρώπη, λιγότερη έκθεση σε μάτια σκάουτερς και ατζέντηδων. Οπότε τα νικηφόρα αποτελέσματα θα τα φέρουν οι “εργάτες” κι εκείνοι που φτιάχνονται με τον σύλλογο και την εξέδρα. Το παιχνίδι με τον ΟΦΗ θα είναι περίπλοκο, με κλειστούς χώρους, φυσικές και πνευματικές απαιτήσεις. Μένει να δούμε αν στις… εξετάσεις θα εμφανιστούν διαβασμένοι οι παίκτες του Μίτσελ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.