AEK: Έτοιμη για προσπέραση και παραμονή στην κορυφή (pic, vid)

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη στην "Αγιά Σοφιά" και θέλει νίκη προσπέρασης που θα την φέρει στην κορυφή όπου και επιθυμεί να παραμείνει και μετά το πέρας της 20ης αγωνιστικής.

Η ΑΕΚ το βράδυ της Κυριακής αποχαιρετά τον πρώτο μήνα του 2023 και θέλει να το κάνει με νίκη επί του Άρη στην “Αγιά Σοφιά” που θα την φέρει έστω και προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ενδεχόμενη νίκη εναντίων των “κίτρινων” θα ολοκληρώσει μια άκρως πετυχημένη περίοδο μέσα στον Ιανουάριο, που μπορεί να ξεκίνησε στραβά με την ήττα στα Ιωάννινα από τον ΠΑΣ, αλλά μπορεί να κλείσει με την Ένωση στην πρώτη θέση.

Προφανώς και ο Άρης δεν είναι εύκολος αντίπαλος, το έδειξε και στα ματς με τον Ολυμπιακό στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης“, όπου έχασε και στις δύο περιπτώσεις με δυσκολία. Το μομέντουμ είναι με την ΑΕΚ, ο κόσμος θα βρίσκεται ξανά στις εξέδρες της “Αγιά Σοφιάς” για να δώσει έξτρα ώθηση και ενέργεια, η ποιότητα της Ένωσης δεν αμφισβητείται και οι λύσεις είναι όλο και περισσότερες για τον Ματίας Αλμέιδα.

Η ΑΕΚ δείχνει όλο αυτό το διάστημα πως έχει και την ποιότητα και τους τρόπους για να βρεθεί στην πρώτη θέση και να παραμείνει εκεί μέχρι το τέλος της σεζόν. Εννοείται πως υπάρχει ακόμα πολύ δρόμος, αλλά με όλα όσα έχει η παρουσιάσει η Ένωση μέσα στο γήπεδο το προηγούμενο διάστημα δικαιώς είναι το Νο 1 φαβορί για τον τίτλο. Το αποδεικνύει κάθε Κυριακή, το ίδιο θα πρέπει να κάνει και κόντρα στον Άρη.

Το τι πλάνο θα επιλέξει ο Άλαν Πάρντιου και πως θα προσεγγίσει το ματς είναι κάτι που δεν γνωρίζουμε, ωστόσο η ΑΕΚ στην “Αγιά Σοφιά” παίζει με τους δικούς της κανόνες και μέχρι τώρα δεν τους έχει αμφισβητήσει κανένας αντίπαλος.

Σε ότι έχει να κάνει με την ενδεκάδα του Ματίας Αλμέιδα, δύσκολα θα δούμε κάποιο νέο πρόσωπο από τους συνήθεις… υπόπτους.

H πιθανή ενδεκάδα της ΑΕΚ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.