Βόλος – Παναιτωλικός 2-3: “Καναρίνια” για playoffs! (vids)

Με σπουδαία εμφάνιση, ο Παναιτωλικός ανέτρεψε το σκορ και την εικόνα του ματς, για να επικρατήσει 2-3 του Βόλου!

Ο Παναιτωλικός επικράτησε 2-3 του Βόλου στο Πανθεσσαλικό για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος και παρουσίασε σύνολο έτοιμο να διεκδικήσει μέχρι τέλους το εισιτήριο για τα playoffs της Stoiximan Super League. Οι γηπεδούχοι έμειναν στους 29 βαθμούς και την έκτη θέση που οδηγεί στα playoffs, έφτασαν στους 23 οι φιλοξενούμενοι και την όγδοοη θέση.

Αφεντικό ο Βόλος στο ξεκίνημα

Ο Βόλος ήταν η ομάδα που είχε την υπεροχή στα πρώτα λεπτά του αγώνα, αν και την πρώτη ευκαιρία την έχασε ο Παναιτωλικός με το καλό σουτ του Σενγέλια στο 7ο λεπτό. Στο 18′ ήρθε το πρώτο γκολ της αναμέτρησης και ήταν από πλευράς Βόλου. Στην αντεπίθεση ο Τσιρίνος κινήθηκε ταχύτατα και πάσαρε για τον Ντέλετιτς ο οποίος μπήκε στην περιοχή και σούταρε δυνατά. Ο Στεργιάκης δεν κατάφερε να μπλοκάρει την μπάλα και ουσιαστικά σέρβιρε στον Τσιρίνος, ο οποίος βρήκε δίκτυα για το 1-0 του Βόλου! Ήταν το πρώτο γκολ για τον 27χρονο μέσο απ’ την Ονδούρα. Ο Ντέλετιτς είχε κέφια και έχασε σημαντικές ευκαιρίες στη συνέχεια. Στο 21′ o Nτέλετιτς έκανε ωραία κίνηση και αφού απέφυγε τον Χουχούμη απείλησε εκ νέου τον Στεργιάκη. Οκτώ λεπτά αργότερα ο Σέρβος μέσος συνέχισε να ταλαιπωρεί την αριστερή πλευρά του Παναιτωλικού και στο 29ο λεπτό είχε νέα ευκαιρία με όμορφο σουτ, αφού πρώτα συνέκλινε εντός περιοχής για ν’ αποφύγει τον Χουχούμη.

Ισοφάριση κόντρα στη ροή του ματς

Λιγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους και συγκεκριμένα στο 39′ ο Μόρσεϊ κινήθηκε απ΄τα αριστερά και πάσαρε με ακρίβεια στον Σενγκέλια, ο οποίος με απευθείας πλασέ σημείωσε το 1-1! Αυτό ήταν το τρίτο φετινό γκολ του Γεωργιανού στο πρωτάθλημα. Ο Παναιτωλικός ισοφάρισε αν και μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε παθητικό ρόλο στο ματς.

Έκανε λάθος αλλά εξιλεώθηκε ο Στεργιάκης

Στο 58′ ο Στεργιάκης δεν κατάφερε να καθαρίσει με τς γροθιές τη βαθιά μπαλιά και γκρέμισε τον Οζέγκοβιτς με τον Τσέτσιλα να δείχνει απευθείας τη λευκή βούλα. Ο Οζέγκοβιτς με τραυματισμό στα πλευρά άφησε το ματς.  Ο Μπαριέντος ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Στεργιάκης διόρθωσε το λάθος του, διατηρώντας το 1-1 με εντυπωσιακή επέμβαση.

Κατάρρευση Βόλου με σκόρερ Ζοάο Πέδρο και Μαλή

Στο 66′ ο Μόρσει μοίρασε στον νεοεισελθόντα Χατζηθεοδωρίδη, ο Ντέλετιτς τον ανέτρεψε κι έτσι ο Παναιτωλικός είχε κι εκείνος την ευκαιρία του απ’ το σημείο του πέναλτι. Δύο λεπτά αργότερα ο Ζοάο Πέδρο εκτέλεσε με ψυχραιμία και ευστόχησε για το 1-2 του Παναιτωλικού στο Πανθεσσαλικό. Αυτό ήταν το τρίτο γκολ του νεαρού Πορτογάλου στο πρωτάθλημα, δεύτερο με πέναλτι μετά από εκείνο απέναντι στην ΑΕΚ. Στο 73′ οι παίκτες του Παναιτωλικού έπιασαν στον “ύπνο” την άμυνα του Βόλου. Ο Σενγκέλια εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά και ο Μαλής με προβολή έγραψε το 1-3! Στο 81′ ο Κούτσιας σκόραρε για τον Βόλο, ωστόσο είχε ξεκνήσει την προσπάθεια του από αντικανονική θέση και το γκολ ακυρώθηκε. 

Ποιήμα του Μεσκίντα για το τελικό σκορ

Ο Νικολάς Μεσκίντα εκτέλεσε περίτεχνα φάουλ στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων και μείωσε 2-3 για τον Βόλο, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης. Ήταν το πρώτο γκολ του Ουρουγουανού στη Super League.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.