ΑΕΚ: Η ΠΑΕ στο πλευρό του Αλμέιδα, ζητάει απομάκρυνση καπνογόνων και κροτίδων

Η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανάρτηση της, υπογραμμίζει τη σημασία των δηλώσεων του Ματίας Αλμέιδα για λιγότερα ή καθόλου καπνογόνα στην OPAP Arena.

O Ματίας Αλμέιδα μίλησε για το επικείμενο ματς της ΑΕΚ με τον Άρη (29/01, 19.30, MC LIVE Novasports.gr) για την 20η αγωνιστική της Stoiximan Super League και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ζήτημα των καπνογόνων, τα οποία δημιουργούν αποπνηκτική ατμόσφαιρα στην OPAP Arena. Ο προπονητής της ΑΕΚ είπε συγκεκριμένα για τους φίλους της ομάδας: “Τους αισθανόμαστε κοντά μας, αισθανόμαστε την ενέργεια που μας δίνουν. Και πάντα είναι σημαντικό να είμαστε ενωμένοι, να είμαστε κοντά ο ένας στον άλλον. Γιατί πραγματικά παίζουν σημαντικό ρόλο στο δικό μας σύστημα παιχνιδιού, συμμετέχοντας από την εξέδρα. Πιστεύω ότι το μόνο λυπηρό σε όλο αυτό είναι ότι υπάρχει κόσμος που υποφέρει από τα καπνογόνα, είναι κυρίως θέμα υγείας. Αλλά θεωρώ ότι ο κόσμος μας είναι πολύ έξυπνος και είμαι σίγουρος ότι στα επόμενα παιχνίδια, τα καπνογόνα θα είναι ελάχιστα ή και καθόλου”.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανάρτηση της συμφώνησε πλήρως με τις θέσεις του Αλμέιδα αναφέροντας: “Όλοι οι φίλοι της ομάδας μας που θα βρεθούν στην OPAP Arena και την Κυριακή και σε όλα τα επόμενα κρίσιμα εντός έδρας παιχνίδια, πρέπει να δώσουν μεγάλη σημασία στην έκκληση και του προπονητή μας. Δεν κερδίζουμε τίποτα από την εικόνα που δημιουργείται. Προκαλούνται κίνδυνοι πρώτα απ’ όλα για την υγεία μας και κατά δεύτερο λόγο για την ομάδα μας. Δεν πρέπει να μας νοιάζει τι γίνεται αλλού και αν και ποιες τιμωρίες υπήρξαν. Το αμέσως επόμενο διάστημα στο γήπεδο μας θα έρθουν ομάδες που θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευθούν κάθε μας απροσεξία για να δημιουργήσουν θέματα. Εκτός των άλλων δεν πρέπει να τους δώσουμε την χαρά να πέσουμε στην παγίδα τους. Δεν χρειαζόμαστε καπνογόνα, δεν χρειαζόμαστε προβλήματα με κροτίδες που μπορεί να δώσουν εργαλεία στα χέρια όσων θέλουν να μας δημιουργήσουν προβλήματα. Ας ακούσουμε τον Ματίας Αλμέιδα, ας ακούσουμε την φωνή της αγάπης μας για την ΑΕΚ και της λογικής. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ κοντά στην ΑΕΚ μας, με τον τρόπο που πρέπει!”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.