ΑΕΚ: Πρόταση της Στουγκάρδης για Γκατσίνοβιτς

Οι καλές εμφανίσεις του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, φαίνεται πως προσέλκυσαν το ενδιαφέρον της Στουτγκάρδης! Η ΑΕΚ πάντως ήταν ξεκάθαρη τονίζοντας πως ο παίκτης δεν πωλείται!

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Mozzart Sport» η Στουτγκάρδη έκανε πρόταση στην ΑΕΚ για την απόκτηση του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς!

Συγκεκριμένα, η γερμανική ομάδα ήθελε ν΄αποκτήσει με την μορφή δανεισμού για έξι μήνες τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, με οψιόν αγοράς, ωστόσο η απάντηση της ΑΕΚ ήταν αρνητική, ξεκαθαρίζοντας πως θέλει 8 εκατ. ευρώ για τον Μιγιάτοβιτς.

Μάλιστα, εκτός της Στουτγκάρδης, μια ακόμη ομάδα φαίνεται να εκδήλωσε ενδιαφέρον για τον παίκτη, ωστόσο η στάση της ΑΕΚ για παραχώρηση του Γκατσίνοβιτς, ήταν αρνητική.

Μεταξύ άλλων το δημοσίευμα αναφέρει:

«Το καλά παιχνίδια του Γκατσίνοβιτς στην Ελλάδα άνοιξαν ξανά την πόρτα στη Γερμανία και σύμφωνα με πληροφορίες έφτασε προσφορά από τη γερμανική Στουτγάρδη στην ΑΕΚ.

Οι Γερμανοί αναζητούν παίκτη στη θέση «οκτώ» και πιστεύουν ότι ο Μιγιάτ Γκάτσινοβιτς θα ήταν μια καλή μεταγραφή, καθώς έχει παίξει ήδη 143 παιχνίδια στην Βundesliga, σκοράροντας τρία γκολ και δίνοντας 10 ασίστ.

Ο προπονητής Μπρούνο Λαμπαντία θα τον ήθελε στην ομάδα, ωστόσο το πρόβλημα είναι ότι η Στουτγάρδη δεν είναι τόσο δυνατή οικονομικά, ειδικά από τη στιγμή που η ΑΕΚ βλέπει τον Γκατσίνοβιτς ως έναν από τους βασικούς παίκτες στη μάχη που δίνει για να πάρει τον τίτλο.

Η Στουτγάρδη σκόπευε να πάρει τον Γκάτσινοβιτς ως δανεικό για έξι μήνες και να βάλει οψιόν αγορά.

Από την Αθήνα ήρθε αρνητική απάντηση. Πιο συγκεκριμένα η ΑΕΚ θα μπορούσε να σκεφτεί μια πώληση του Γκατσίνοβιτς εάν η Στουτγκάρδη πρόσφερε τουλάχιστον 8 εκατ. ευρώ.»

Η «Ενωση» από την πλευρά της ήταν ξεκάθαρη, καθώς δεν μπήκε σε συζήτηση για καμία από αυτές, ενώ η στάση της ήταν αρνητική σε ενδεχόμενο πώλησης του παίκτη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.