Ολυμπιακός: Ο Ροντινέι που ανεβαίνει, ο Όλεγκ που επιμένει!

Ο Ολυμπιακός στραβοπάτησε στο Περιστέρι. Ποια είναι η ανάγνωση της απόδοσης των δύο ακραίων μπακ.

Η ισοπαλία του Ολυμπιακού στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο για τη 19η αγωνιστική της Super League, προκάλεσε τριγμούς στο στρατόπεδο των Πειραιωτών. Δεν προβλημάτισε τόσο το γεγονός πως έμειναν στο Περιστέρι δύο πολύτιμοι βαθμοί, αλλά κυρίως η εικόνα της ομάδας. Ο Ολυμπιακός έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο χωρίς να βγάζει το πάθος και την ενέργεια του συνόλου που είναι αποφασισμένο να μειώσει τη διαφορά απ’ την κορυφή. Ούτε καν της ομάδας που παραδειγματίστηκε απ’ την προ ολίγων λεπτών της σέντρας του ματς, περιπέτειας της ΑΕΚ στη Νίκαια απέναντι στον Ιωνικό. Ο Ολυμπιακός μπήκε στο ματς νωχελικός και προβλέψιμος και ξόδεψε περισσότερο από ένα ημίχρονο.

Αφήνει υποσχέσεις ο Ροντινέι

Ένας απ’ τους παίκτες που ξεχώρισαν θετικά, ήταν ο Ροντινέι, ο οποίος έπαιξε για τον Μίτσελ τον ρόλο του “κρυφού εξτρέμ”, καθώς ο Βραζιλιάνος είχε αρκετά ανεβάσματα, απειλώντας με άμεσα ή έμμεσα την εστία του Ατρόμητου. Ο Ροντινέι δεχόταν την μπάλα είτε με διαγώνια μεταβίβαση του Φορτούνη, είτε με απευθείας συνδυασμό απ’ τη δεξιά πτέρυγα. Το heat map του Ροντινέι μαρτυρά την έντονη παρουσία του στο επιθετικό “μισό”, κάτι που ταιριάζει απόλυτα με το βιογραφικό του και το στυλ παιχνιδιού του.

Το heat map του Ροντινέι κόντρα στον Ατρόμητο.

Ο 30χρονος ήταν ένας απ’ τους πιο επιδραστικούς παίκτες στο χορτάρι με 65 επαφές με την μπάλα, είχε 81% ευστοχία στις πάσες (26/32), επιχείρησε 6 σέντρες (είχε 1 εύστοχη) και κέρδισε 5 μονομαχίες απ’ τις 8 στις οποίες ενεπλάκη. Ο Ροντινέι έχει προσαρμοστεί ιδανικά και φαίνεται πως στη συνέχεια θα δώσει περισσότερα, ωστόσο είναι λογικό να παρουσιάζει σημάδια κόπωσης. Ας μην ξεχνάμε πως είχε ν’ αγωνιστεί απ’ τις αρχές Νοεμβρίου με τη Φλαμένγκο και πραγματοποιεί μια απαιτητική επανεκκίνηση εντός της σεζόν.

Δεν βγαίνει εύκολα απ’ την ενδεκάδα ο Ρέαμπτσιουκ! ΠΗΓΗ: In Time Sports

Αγαπημένος των προπονητών, όχι της εξέδρας ο Ρεάμπτσιουκ

Απ’ την άλλη πλευρά αγωνίστηκε ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος δεν ήταν επιφορτισμένος με οδηγίες που αφορούσαν το επιθετικό σκέλος. Ο Μολδαβός είναι παίκτης ο οποίος συγκεντρώνει αρκετά βέλη σχετικά με την απόδοση του. Ο αριστερός οπισθοφύλακας του Ολυμπιακού αποτελεί διαχρονική επιλογή των προπονητών που κάθονται στον πάγκο της ομάδας. Δεν θα έλεγα 100% ελλείψει ανταγωνισμού, αλλά γιατί ο Ρεάμπτσιουκ προκαλεί αίσθημα αμυντικής σιγουρίας στον προπονητή, που προτιμά να έχει στο ματς κάτι λιγότερο επιθετικά παρά αμυντικά. Όσο δεν υπάρχει κάποια αξιόπιστη επιλογή ν’ ανταγωνιστεί τον Μολδαβό, εκείνος θα κερδίζει άνετα τη θέση στο αρχικό σχήμα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.