Ολιβέιρα: “Κατά την διάρκεια αυτής της σεζόν πολλοί ήταν άδικοι με μας στην κριτική τους”

Ο 31χρονος Πορτογάλος επιθετικός του "Δικέφαλου" μίλησε μετά την εμφατική νίκη στη Λεωφόρο για την εαυτό του, για την ομάδα, τη συνεργασία του με τον "Ντέλια" αλλά και την 3η διαδοχική αναμέτρηση με τους "Πράσινους"

Από τη στιγμή που νιώθει και είναι υγιής ο Νέλσον Ολιβέιρα αποδεικνύει σε κάθε αγώνα την επιμονή του Ραζβάν Λουτσέσκου για την απόκτησή του από τον ΠΑΟΚ.

Στη χθεσινή – εκτός έδρας – αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό ο άσος του “Δικεφάλου” είχε αντίπαλο και την ατυχία καθώς είδε δύο προσπάθειές του να σταματούν στο δοκάρι ενώ είχε συμμετοχή στα δύο από τα τρία γκολ. Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε σχετικά με τον αγώνα σημειώνοντας τα εξής: «Ήταν μια πραγματικά κορυφαία εμφάνιση, απέναντι σε μια καλή ομάδα και μέσα σε μια δύσκολη έδρα. Διαχειρίστηκαμε εξαιρετικά το παιχνίδι από το πρώτο λεπτό, πετύχαμε τρία γκολ ενώ θα μπορούσαμε να βάλουμε και περισσότερα, επειδή δημιουργήσαμε ευκαιρίες και είχα και εγώ δυο δοκάρια. Συγχαρήτηρια σε όλους στην ομάδα, τώρα είναι η ώρα να ξεκουραστούμε και να σκεφτούμε ότι την Πέμπτη έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για το Κύπελλο».

Αυτό που πρέπει να κάνουμε για τη συνέχεια είναι….

Αναλύοντας το γκολ του Ζίβκοβιτς και μένοντας στη γενικότερη λειτουργία της ομάδας είπε: «Καταλαβαίνω ότι κατά την διάρκεια αυτής της σεζόν πολλοί ήταν άδικοι με εμάς στην κριτική τους. Ίσως να μην πίστεψαν τόσο πολύ ως ομάδα, αλλά γνωρίζω τους συμπαίκτες μου. Κάθε μέρα ειμαι στην προπόνηση μαζί τους, είμαστε μια ομάδα γεμάτη με ποιότητα, με τεχνίτες παίκτες και αυτό το γκολ δείχνει το τι μπορούμε να κάνουμε. Για μένα είναι ένα εξαιρετικό γκολ μετά μια πρώτη επαφή δική μου και ο ‘Ντέλιας’ έφερε την μπάλα στον Άντρια με ένα ψύχραιμο τελείωμα με επίσης μεγάλη ποιότητα. Γενικά ήταν το τέλειο γκολ. Η ποιότητα μας όμως δεν φάνηκε μόνο εκεί, έχουμε παίκτες καλούς σε όλες τις γραμμές και απλά χρειαζόμαστε χρόνο γιατί είμαστε μια νέα ομάδα με πολλούς καινούργιους παίκτες και χρειαζόμαστε περισσότερη δουλειά. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, βήμα-βήμα, παιχνίδι με το παιχνίδι και θα δούμε τι μπορούμε να καταφέρουμε μέχρι το τέλος της σεζόν».

Νέλσον Ολιβέιρα
ΠΗΓΗ: In Time Sports

Για την αντίδρασή του στο 2ο δοκάρι που είχε με την κεφαλιά που επιχείρησε στο 2ο ημίχρονο ανέφερε: «Όταν κατάλαβα ότι η μπάλα πήγε στο δοκάρι, χαμογέλασα! Για να είμαι ειλικρινής, αν δίνεις πολύ μεγάλη προσοχή στο τι έγινε και όχι στην συνέχεια ίσως χάσεις την αυτοσυγκέντρωση σου. Χαμογέλασα γιατί τις περισσότερες φορές δεν μπορείς να κάνεις κάτι περισσότερο για το ιδανικό τελείωμα, καμιά φορά η μπάλα δεν θέλει να μπει. Για μένα είναι όλα «ΟΚ» είμαι… εθισμένος στα γκολ αλλά είμαι εξίσου εθισμένος και στις νίκες. Μετράει περισσότερο η νίκη και αν μπορούσα να διαλέξω, θα προτιμούσα να κερδίζουμε σε όλα τα παιχνίδια, από το να σκοράρω σε όλα τα παιχνίδια. Το προτιμώ αυτό, οι νίκες ειναι πιο σημαντικές από τα γκολ μου».

Έχουμε δημιουργήσει ένα πολύ καλό «ζευγάρι» μέσα στο γήπεδο

Ξεχωριστή αναφορά πραγματοποίησε για τη συνεργασία του με τον Κωνσταντέλια απαντώντας σ’ ερώτηση για το πόσο επηρεάζει σ’ επίπεδο ελευθερίας κινήσεων τον ίδιο η αγωνιστική τους συνύπαρξη: «Είναι μια πραγματικότητα αυτό. Με βοηθάει πολύ ο ‘Ντέλιας’, αλλά τον βοηθάω και εγώ με την εμπειρία μου μέσα στο γήπεδο. Έχουμε δημιουργήσει ένα πολύ καλό «ζευγάρι» μέσα στο γήπεδο γιατί έχουμε την ίδια ποδοσφαιρική νοοτροπία κατά την διάρκεια των αγώνων. Επίσης, πέραν από την παρουσία του ‘Ντέλια’, έχει βελτιωθεί και το επίπεδο της φυσικής μου κατάστασης. Έχω αρχίσει να αισθάνομαι πιο δυνατός και το πως ήμουν πριν τον τραυματισμό. Η απόδοση μου, ως συνέχεια και της βελτίωσης, πηγαίνει ακόμα καλύτερα και πιστεύω ότι όλοι μπορούν να το δουν αυτό, ότι είμαι κοντά στο καλύτερο μου σημείο. Υπάρχει χώρος για βελτίωση όμως, γιατί είχα περίπου οκτώ μήνες εκτός αγώνων και αυτό δεν είναι εύκολο. Έχω αρχίσει να νιώθω καλά τον εαυτό μου ξανά και αυτά είναι καλά νέα».

Κωνσταντέλιας-Ολιβέιρα
ΠΗΓΗ: In Time Sports

Για τα θετικά σχόλια που πολλαπλασιάζονται εσχάτως για την εικόνα της ομάδας πρόσθεσε: «Είναι καλύτερο για εμάς να κρατήσουμε τα πόδια μας στο έδαφος. Η σεζόν ακόμα έχει πολύ δρόμο μπροστά και εμείς δεν έχουμε καταφέρει κάτι ακόμα. Αρχίζουμε να παίζουμε καλά, με τον τρόπο που θέλει ο προπονητής, αλλά έχουμε ακόμα να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Πρέπει να κρατήσουμε τα πόδια μας στο έδαφος γιατί έχουμε αρκετους νεαρούς παίκτες στην ομάδα. Δεν γίνεται να πανηγυρίζουμε τόσο τις νίκες γιατί κάθε εβδομάδα έχουμε δύσκολα παιχνίδια και πρέπει να συνεχίσουμε να μαχόμαστε, να βελτιωνόμαστε για να πετύχουμε ότι καλύτερο μπορούμε στο τέλος της σεζόν».

Έδειξαν ασέβεια όσοι μιλούσαν υποτιμητικά για την ομάδα στην αρχή της σεζόν

Για το αν υιοθετεί τα σχόλια ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να χτυπήσει τον τίτλο ή αν πηγαίνει με την λογική του προπονητή «παιχνίδι με το παιχνίδι»: «Θα συμφωνήσω με τα όσα λέει ο προπονητής, πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Δεν ήμασταν οι χειρότεροι στην αρχή της σεζόν όπως όλοι νόμιζαν και πιστεύω ότι έδειξαν ασέβεια προς την ομάδα και προς τον ΠΑΟΚ γενικότερα. Γιατί αν δούμε τα τελευταία χρόνια τι έχει καταφέρει ο ΠΑΟΚ, πόσους τίτλους έχει πάρει. Έχει πάρει τέσσερα Κύπελλα, έχει πάρει ένα πρωτάθλημα και θα μπορούσε να έχει πάρει και δεύτερο. Νομίζω πως έδειξαν ασέβεια όσοι μιλούσαν υποτιμητικά για την ομάδα στην αρχή της σεζόν. Αλλά όπως στην αρχή της χρονιάς δεν ήμασταν οι χειρότεροι, ετσι και τώρα και δεν είμαστε οι καλύτεροι επειδή κερδίζουμε τα παιχνίδια. Πρέπει να κρατήσουμε την ισορροπία εντός και εκτός γηπέδου, υπάρχει πολύ χώρος για βελτίωση και πολλά ματς μπροστά. Η προσέγγιση παιχνίδι με το παιχνίδι είναι αυτή που πρέπει να έχουμε».

Νέλσον Ολιβέιρα
ΠΗΓΗ: In Time Sports

Για το ματς της Πέμπτης στο Κύπελλο με τον Παναθηναϊκό: «Ήταν δυο πολύ καλές νίκες κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά τις ξεχνάμε επειδή ανήκουν ήδη στο παρελθόν. Πλέον συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι του Κυπέλλου γιατί όλοι ξέρουμε ότι θα είναι ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι. Και η νίκη μας στο πρωτάθλημα ήταν δύσκολο, δεν είναι εύκολο να κερδίζεις στην έδρα του, τον Παναθηναϊκό. Γυρίζουμε σελίδα και κάνουμε focus στο παιχνίδι της Πέμπτης».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.