Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 0-3: Κωνσταντέλια εσύ σούπερ σταρ (hls)

Ο ΠΑΟΚ με κορυφαίο τον Γιάννη Κωνσταντέλια, άλωσε την Λεωφόρο με 0-3 για την 19η αγωνιστική της Super League κι έβαλε «φωτιά» στο πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ με κορυφαίο τον Γιάννη Κωνσταντέλια, άλωσε την Λεωφόρο νικώντας τον Παναθηναϊκό με 0-3 για την 19η αγωνιστική της Super League κι έβαλε «φωτιά» στο πρωτάθλημα.


Ο νεαρός μεσοεπιθετικός ήταν μέσα σε όλα τα γκολ του ΠΑΟΚ, σημείωσε το πρώτο δικό του φέτος, έφτασε τις 4 ασίστ σε 17 συμμετοχές και έδειξε ότι είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Ελληνικού ποδοσφαίρου.


Ένας ΠΑΟΚ άριστα στημένος, με πίεση σε όλο το γήπεδο, τακτικός και οργανωτικός, μπορούσε να σημειώσει κι άλλα γκολ και υποχρέωσε τους πράσινους στην πρώτη τους φετινή εντός έδρας ήττα.


Για τον Παναθηναϊκό έντονος προβληματισμός, με τον Παλάσιος του πρώτου ημιχρόνου να είναι ο μόνος διασωθέντας.


Πολύ όμορφο πρώτο ημίχρονο με καλό ρυθμό, πίεση και από τις δύο ομάδες, δοκάρι, γκολ και χαμένες ευκαιρίες.


Κορυφαίοι ο Κωνσταντέλιας για τον ΠΑΟΚ και ο Παλάσιος για τον Παναθηναϊκό.


Πρώτη απειλή στο 4’ για τον Παναθηναϊκό με τον Παλάσιος να μπαίνει περιοχή αλλά το σουτ του έφυγε άουτ.


Μεγάλη ευκαιρία για τους πράσινους στο 9’, όταν μετά από γύρισμα Παλάσιος ο Τσέριν έπιασε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά σωτήρια ο Κοτάρσκι απέκρουσε.


Στο 15’ ο Ολιβέιρα έκανε ένα εύκολο πλασέ λόμπα, με τον Μπρινιόλι να μπλοκάρει άνετα.


Στο 18’ καλό σουτ του Ζίφκοβιτς πέρασε λίγο έξω από την εστία του Μπρινιόλι που φάνηκε να ελέγχει την πορεία της μπάλας.


Απάντηση του Παναθηναϊκού στο 20’ με το σουτ του Χουάνκαρ να φεύγει άουτ.


Πολύ όμορφη ατομική προσπάθεια στο 22’ από τον Κωνσταντέλια, ωραίες προσποιήσεις και ντρίπλες αλλά το σουτ του αδύναμο πάνω στον Μπρινιόλι.


Ο ΠΑΟΚ είχε δοκάρι στο 24ο λεπτό. Η φάση ξεκίνησε από τον Ζίφκοβιτς που βρήκε Κωνσταντέλια και αυτός με την σειρά του τον Ολιβέιρα. Το σουτ του Πορτογάλου κόντραρε στον Σένκεφελντ και βρήκε το δοκάρι, με τον Μπρινιόλι να μπλοκάρει στην συνέχεια.


Στο 32’ αδύναμη κεφαλιά Ολιβέϊρα μπλόκαρε πιο εύκολα από ότι θα περίμενε ο Μπρινιόλι.


Στο 40’ ωραία σκαφτή μπαλιά του Μπερνάρ, αλλά το κοντρόλ του Ιωαννίδη δεν ήταν καλό με αποτέλεσμα να μπλοκάρει ο Κοτάρσκι.


Ο ΠΑΟΚ έκανε το 1-0 στο 44’. Φάση με αμυντικά λάθη από τον Παναθηναϊκό. Λάθος του Χουάνκαρ ο Κωνσταντέλιας γύρισε η μπάλα που βρήκε στο στήθος του Ρούμπεν Πέρεθ και κατέληξε στα δίχτυα παρά την προσπάθεια του Κώτσιρα.


Στην επανάληψη, ο ΠΑΟΚ διπλασίασε με το καλημέρα. Ο Νάρεϊ βρήκε τον Ολιβέϊρα εκείνος μέσα στην περιοχή τον Κωνσταντέλια που σέρβιρε στον επερχόμενο Ζίφκοβιτς. Ο Σέρβος με ψύχραιμο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.


Στο 52’ ο Δικέφαλος του Βορρά έκανε το 0-3. Σε φάση που ξεκίνησε από πλάγιο άουτ, ο Ολιβέϊρα γύρισε την μπάλα, η άμυνα των πράσινων ολιγώρησε, με τον Βέρμπιτς να σερβίρει ουσιαστικά στον Κωνσταντέλια που δεν δυνατό σουτ νίκησε τον Μπρινιόλι.


Στο 54’ μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, όταν μετά την σέντρα του Ζίφκοβιτς η κεφαλιά του Ολιβέϊρα σταμάτησε στο δοκάρι του Μπρινιόλι.
Στο 70’ σουτ του Τσόκαι θα περάσει άουτ χωρίς να ανησυχήσει τον Κοτάρσκι.


Κακός Παναθηναϊκός με πίεση χωρίς ουσία και φάσεις. Στο 90+1 οι πράσινοι έμειναν με δέκα παίκτες καθώς ο Σένκεφελντ αντίκρυσε δεύτερη κίτρινη και κόκκινη κάρτα για φάουλ στον Μπίσεσβαρ.


Παναθηναϊκός (Ι. Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας (57’ Βαγιαννίδης), Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χουάνκαρ (57’ Πούχατς), Ρούμπεν (62’ Σπόραρ), Τσέριν, Μπερνάρ (62’ Τσόκα»ϊ), Παλάσιος, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης.
ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης (72’ Κάργας), Ρ. Σοάρες, Σβαμπ, Αουγκούστο (73’ Τάντας), Νάρεϊ (74’ Τάϊσον), Κωνσταντέλιας (83’ Μπράντον), Α. Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα (83’ Μπίσεσβαρ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.