Λεβαδειακός – Λαμία 0-0: Ισορροπημένο το ντέρμπι ουραγών (hls)

Σε ένα παιχνίδι αρκετά ισορροπημένο στη μεγαλύτερη διάρκεια του, Λεβαδειακός και Λαμία αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0. Οι γηπεδούχοι στο 66΄ είχαν δοκάρι με τον Λούα Λούα

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι ουραγών της 19ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Λεβαδειακό και την Λαμία.

Βέλιτς και Παντελίδης πρόσεξαν αρχικά τα μετόπισθεν προκειμένου να διασφαλίσουν το “μηδέν” και μόνο με κάποιες ατομικές ενέργειες έψαξαν το γκολ οι δύο αντίπαλοι.

Γενικά ο αγώνας ήταν ισορροπημένος με τον Λεβαδειακό να έχει ελεφρά υπεροχή, ωστόσο η Λαμία με συγκροτημένη άμυνα και καλή κυκλοφορία της μπάλας στο χώρο του κέντρου, κατάφερε να κρατήσει μακριά από την εστία του Σαράνοφ τους όποιους κινδύνους πήγαν να δημιουργηθούν. Αν υπάρχει ένα κοινό χαρακτηριστικό, ήταν το άγχος που είχαν οι ποδοσφαιριστές που αγωνλίστηκαν, καθώς πλέον κάθε απώλεια… στοιχίζει ακριβά.

Ελάχιστες καλές στιγμές στον αγώνα, με την πρώτη αξιόλογη φάση να καταγράφεται στο 13΄ όταν από το σουτ του Τορό, ο Σαράνοφ μπλόκαρε την μπάλα.

Οι γηπεδούχοι με την πληθωρική παρουσία του Μεχία κατάφεραν να πάρουν τον έλεγχο του κέντρου και στο 21΄ έφτασαν και πάλι με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ και μάλιστα ζήτησαν πέναλτι όταν μετά το σουτ του Μουτίνιο, η μπάλα κόντραρε στο σώμα (και στο χέρι) του Αμπάντα, αλλά ο διαιτητής που ήταν κοντά στη φάση, έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Η ομάδα του Παντελίδη ισορρόπησε στη συνέχεια και είχε δύο καλές στιγμές (23΄και 31΄), αλλά στην πρώτη ο Παναγιώτου σταμάτησε τον Τσιλούλη λίγο πριν εκείνος σουτάρει μπροστά από την εστία και λίγο αργότερα όταν ο Ρόμανιτς έστειλε την μπάλα άουτ σε διαγώνιο σουτ που επιχείρησε απέναντι από τον Στογιάνοβιτς.

Στο 36΄ η σημειώθηκε η πιο κλασσική ευκαιρία για γκολ και αυτή ήταν για τους γηπεδούχους, όμως και πάλι ο Σαράνοφ που έδιωξε σε κόρνερ, στάθηκε εμπόδιο στην κεφαλιά του Βινίσιους.

Λίγες ήταν οι καλές στιγμές και στην επανάληψη, με τον Τσιλούλη να φτάνει κοντά στο γκολ στο 62΄ (με κεφαλιά μετά την σέντρα του Αμπάντ), αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ, ωστόσο στο 66΄ ο Λούα Λούα ήταν άτυχος, καθώς στο μακρινό καταπληκτικό σουτ που επιχείρησε έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Σαράνοφ.

Μακράν καλύτερος ποδοσφαιριστής στον αγώνα ήταν ο Σαράνοφ που κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του

Δείτε εδώ τις καλύτερες στιγμές του αγώνα

Λεβαδειακός: Στογιάνοβιτς, Τσάπρας, Βινίσιους, Τζημόπουλος, Παναγιώτου, Μεχία (56΄ Νταμπό), Νίκας, Βρακάς, Μουτίνιο, Τορό (60΄ Λούα Λούα), Δούμτσιος (90΄ Σακό)

Λαμία: Σαράνοφ, Τζανετόπουλος, Νούνιες (76΄ Τζανδάρης), Βέργος (65΄ Μανούσος), Σλίβκα, Μπεχαράνο, Τσιλούλης (84΄ Μαρτίνεθ), Κορνέζος, Ρόμανιτς (84΄ Ντε Βισέντι), Βασιλαντωνόπουλος, Σελιμάι

Διαιτητής: Ευαγγέλου
Βοηθοί: Κωσταράς, Πετρόπουλος
4ος: Βεργέτης
VAR: Τζήλος
AVAR: Κωνσταντίνου


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.